Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Paderborn útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Paderborn

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

61 480 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 895 kilométer

3ó 15p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Paderborn

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Paderbornba

Budapestről a németországi Paderbornba csak közvetett járatokkal tudunk eljutni. A legrövidebb menetidővel, közvetett paderborni járatokat egy átszállással a Lufthansa légitársaság indít. A Lufthansa mellett az Air Berlin és az Austrian Airlines légitársaságok is biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Paderborn Lippstadt Repülőtér (PAD) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két utas terminál van. A jegykezelés és a poggyászfeladás a terminálok felső, indulási szintjein történik. A Lufthansa és az Austrian Airlines check-in pultjait a 2A terminálon, az Air Berlin pultjait a 2B terminálon találjuk. A pontos terminálinformáció a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon is fel van tüntetve, így könnyedén ellenőrizhetjük, melyik terminálon kell kezeltetni jegyünket. Az ellenőrzési pontok után a két terminál utasai a közös tranzit területén, a SkyCourtban várakoznak a beszállókapuk nyitásáig. Nyugodt, kellemes környezetben, személyre szabott all inclusive és VIP szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard prémium várókban. Ha vásárlással szeretnénk eltölteni a várakozási időt, többféle üzlet és butik kínálatából válogathatunk. Vámmentes termékeket, parfümöket, kozmetikumokat, minőségi italokat, játékokat és dohányárut a Heinemann Duty Freeben, ajándéktárgyakat a Gift Pointban, a Budapest & Musicban és a Memories of Hungaryban, tradicionális magyar élelmiszereket és borokat a Hungaricum Wine & Fine Foodban vásárolhatunk. Az üzletek mellett széles körből válogathatunk az éttermek kínálataiból is. Szendvicseket, salátákat, gyors harapnivalókat a KFC, Burger King, Upper Crust, Ne'o, Seasons és a Leroy pultjainál keresgélhetünk. Aki a hazai ízeknél maradna, térjen be a Gundel étterembe, ahol a kiváló ételek mellett a repülőtérre nyíló pazar kilátást is élvezhetjük. Ha ezzel a panorámával esetleg nem értük be, látogassunk el a harmadik szinten található kilátóteraszra. A terasz jelenleg az időjárástól függően 10:00 és 18:00 között látogatható. A belépőjegyeket a beléptető kapuk előtt kihelyezett automatákból vásárolhatjuk meg. A repülőtér ingyenes wifi szolgáltatása a teraszon is elérhető.

Hasznos információk

A Budapest belvárosától 22 km-re fekvő repülőtérre leggyorsabban taxival juthatunk ki. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk utazni, akkor a Kőbánya-Kispest M3-as metró végállomásától induló 200E buszt választhatjuk. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Az EU tagállamaiba és a schengeni övezetbe tartozó országokba, így Paderbornba is, érvényes személyi igazolvánnyal utazhatunk.

Mire számíthatunk Paderbornban

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban fekvő Paderborn időjárását jelentősen befolyásolja az Északi-tenger közelsége. Nyáron általában 22 fok körüli hőmérséklet van, télen pedig fagypont körül mozog a hőmérő higanyszála. Egész évben sok csapadékkal számolhatunk, a legkevesebb kora tavasszal esik. A repülőtér a belvárostól 20 km-re, délnyugatra fekszik. A központba legolcsóbban kb. 6-7 euróért az S60-as expressz busszal vagy a 460-as busszal utazhatunk. Éjszaka és hétvégén az NE 16-os járat közlekedik. Ha a gyors és kényelmes taxi szolgáltatást választjuk, kb. 40 eurótól induló viteldíjjal kell számolnunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.