Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Montevideo útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Montevideo

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

249 897 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 11825 kilométer

21ó 15p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Iberia

Montevideo

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Montevideoba

Budapestről Uruguay fővárosába közvetlen járatok nem indulnak. Közvetett járatokkal, egy maximum három átszállással a hét minden napján utazhatunk. A Lufthansa, Air France, Iberia, KLM, British Airways és a SAS légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Carrasco Montevideo Nemzetközi Repülőtér (MVD) között.

Terminál információk

A Montevideoba induló közvetett járatok légitársaságoktól függően a 2A vagy a 2B terminálból indulnak. Az utasfelvételi pultokat és az önkiszolgáló check-in automatákat a terminálok felső szintjein találjuk. Minden utasnak azon a terminálon kell kezeltetni a jegyét és feladni a poggyászát, ami a repülőjegyen, online jegykezelés esetén pedig a beszállókártyán szerepel. A check-in pultok kiosztása terminálonként a repülőtér hivatalos honlapján is megtalálható, valamint a terminál bejáratánál is fel van tüntetve. Ha még otthonról igénybe vettük az online check-in szolgáltatást, és poggyászt se szeretnénk feladni, a pultokat kihagyva egyenesen a biztonsági ellenőrzéshez mehetünk, ahol a ruházat és a kézipoggyászok átvizsgálása történik. Az ellenőrzések után a tranzit területén különféle éttermek és üzletek sora várja az utasokat. Két órán keresztül ingyenesen csatlakozhatunk a repülőtér vezeték nélküli internetéhez, valamint pénzügyi, családi, kényelmi és üzleti szolgáltatásokat is igénybe vehetünk. A vámmentes Heinemann Duty Free palettáján kiváló italokat, kozmetikumokat, delikátesz termékeket és dohányárut találunk. Ajándéktárgyakat és szuveníreket a Budapest & Music, Gift Point, Memories of Hungary, Szamos, Herend és a Swarovski üzletekben keresgélhetünk. Ha megéheztünk a galériaszinten főleg a gyorséttermek kínálatából válogathatunk, mint a KFC, Burger King, Upper Crust, Seasons. A magyaros ételek szerelmeseinek szinte kötelező a Gundelbe betérni. Az étteremben a finom falatok elfogyasztása mellett gyönyörködhetünk a repülőtérre nyíló hatalmas kilátásban.

Hasznos információk

A repülőtérre tengerentúli utazás esetén ajánlatos a járat indulása előtt három órával megérkezni. Budapestről a Kőbánya-Kispest metró végállomástól induló 200E busszal, a repülőtéri minibuszokkal vagy taxival juthatunk ki a repülőtérre. Az autóval érkezők rövid- és hosszútávú parkolók közül választhatnak. Uruguayba turizmus céljából, maximum 90 napot meg nem haladó tartózkodás esetén vízum nélkül a belépéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel utazhatunk. Indulás előtt tanácsos a kint tartózkodás teljes időtartamára mindenre kiterjedő egészségügyi- és utasbiztosítást kötni.

Mire számíthatunk Montevideoban

Az Atlanti-óceán partján fekvő Montevideoban meleg nyarak és enyhe telek vannak. A decembertől márciusig tartó nyarakra általában 30 fok körüli hőmérséklet és rengeteg napos óra a jellemző. A júniustól szeptemberig tartó téli időszakban ritkán esik tíz fok alá a hőmérséklet. A szél szinte mindig jelen van és télen gyakran viharos erejű, hideg szél fúj. A csapadék egész évben egyenletesen oszlik el. Budapest és Montevideo között -4 órás időeltolódás van. A repülőtér 20 km-re fekszik a belvárostól. A központba három busztársaság a Copsa, Cot és a Cutcsa járataival vagy taxival utazhatunk. Forgalomtól függően busszal kb. 50 perc alatt, taxival 30-40 perc alatt jutunk a városba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.