Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Mauritius útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Mauritius

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

167 898 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 8476 kilométer

13ó 45p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

Mauritius

1 repülőtér

Budapest – Mauritiusjáratok

A feltüntetett információk 2015. augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Mauritiusra

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről közvetlen járatok nem indulnak a mauritiusi Sir Seewoosagur Ramgoolam Nemzetközi Repülőtérre (MRU). Közvetett járatokkal Párizsban, Londonban vagy Dubaiban való átszállással a hét minden napján utazhatunk a smaragdzöld trópusi szigetre. Népszerűek az Air France, Lufthansa, Emirates, Iberia és a British Airways légitársaságok közvetett mauritiusi járatai.

Terminál információk

A budapesti repülőtér felső szintjén, az indulási csarnokban találjuk a légitársaságok check-in pultjait és az önkiszolgáló jegykezelő automatákat. A jegykezelő kioszkokat jelenleg a Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Finnair, Air France és a KLM utasai használhatják. Ha gyorsan, sorban állás nélkül szeretnénk a repülőgéphez jutni, akkor válasszuk a VIP Fast Check-in szolgáltatást. A szolgáltatást igénybe vevő utasnak elég, ha a járat indulása előtt 45 perccel érkezik a repülőtérre, ahol soron kívül esik át az ellenőrzési pontokon.

A biztonsági ellenőrzést követően a két terminál utasai a közös tranzit területén üzletekben, éttermekben és bárokban tölthetik el a várakozási időt a beszállókapuk nyitásáig. Az éttermek és bisztrók terén széles körből válogathatunk. Megtaláljuk itt az olasz, görög és az ázsiai konyha tipikus ételeit. Hagyományos magyar ízeket a Gundel étterem kínálatából válogathatunk. Gyors harapnivalókat a galériaszinten felsorakozó gyorséttermekben ehetünk. A repülőtéren kisebb vásárlásokat is könnyedén elintézhetünk. Különleges ajándéktárgyakat, minőségi magyar borokat és élelmiszereket a Hungarikum Wine & Fine Food és a Memories of Hungary pultjainál keresgélhetünk. A Virgin és a Tech2go üzleteiben szórakoztató elektronikai cikkeket, utazási kellékeket és könyveket vásárolhatunk. A terminálon több ponton megtalálható a Heinemann Duty Free üzlete, ahol parfümök, kozmetikai cikkek, minőségi italok, játékok és dohányáru széles kínálatából válogathatunk.

A terminál területén ingyenes wifi szolgáltatás, játszótér, pénzváltó, ATM automaták, imaszoba, kilátóterasz és prémium-várótermek biztosítják az utasok kényelmét a várakozási idő alatt. A repülőtéren a forint mellett euróval is fizethetünk.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három órával érkezni. Mauritiusra vízummentesen meghatározott feltételekkel, maximum 3 hónapos tartózkodásra utazhatunk. A vízummentes beutazási feltételek: az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű útlevél, érvényes visszautazásra szóló repülőjegy, visszaigazolt szállásfoglalás, valamint a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek megléte, ami 100 USD egy napra. Indulás előtt ajánlatos biztosítást kötni, mivel a szigeten az egészségügyi ellátás jó színvonalú, viszont nagyon drága.

Mire számíthatunk Mauritiuson

A Madagaszkártól 900 km-re keletre elterülő vulkáni eredetű Mauritius szigetén a szubtrópusi éghajlatnak köszönhetően egész évben az átlaghőmérséklet 20-26 °C között mozog. A folytonos esőzések miatt nagyon magas a levegő páratartalma. Melegebb és szárazabb időjárás a sziget északi és nyugati részén van. Érkezéskor +2 órás időeltolódással kell számolni. A repülőtér a fővárostól, Port Louistól 48 km-re fekszik. A repülőtérről a sziget városaiba a 10-20 percenként közlekedő busz járatokkal, bérelt autóval vagy taxival utazhatunk. A taxisok általában nem használnak taxiórát, ezért ajánlatos előre tisztázni az árakat és szinte kötelező az alkudozás.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.