Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Lourdes útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Lourdes

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

55 952 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1573 kilométer

7ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

Lourdes

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Lourdes-ba

Budapestről a Délnyugat-Franciaországban fekvő Lourdes-ba csak közvetett járatokkal tudunk elrepülni. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) a Tarbes-Lourdes-Pyrénées Repülőtérre (LDE) a leggyorsabban  Párizs Charles de Gaulle Repülőtéren (CDG) való átszállással az Air France légitársaság járataival utazhatunk. Egy vagy két átszállással és hosszabb menetidővel számolhatunk a Ryanair, British Airways, Air Berlin, Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss és az Iberia légitársaságok által indított közvetett Budapest-Lourdes járatoknál.

Terminál információk

A repülőtéren a jegykezelés és a poggyászok feladása a 2A és a 2B terminálok felső szintjein történik. Az Air France, Austrian Airlines, Lufthansa és a Swiss járatai a 2A-ból, a British Airways, Air Berlin, Iberia és a Ryanair gépei a 2B terminálból indulnak. Az utasfelvételi pultokon kívül önállóan is kezeltethetjük jegyeinket a check-in automatákon, ha az Air France, Lufthansa vagy az Austrian Airlines légitársaságokkal utazunk. A pultok előtt a TrueStar Group csomagfóliázó cég biztosítja a poggyászok védőfóliázását. Az ellenőrzések után a tranzit területén számos üzlet, étterem és bár szolgáltatásait élvezhetjük, valamint csatlakozhatunk a repülőtér ingyenes wifi hálózatához. A beszállókapukat kb. 30 perccel a járat indulása előtt nyitják meg. Itt számolni kell még egy beszállókártya és úti okmány ellenőrzéssel. A tranzit területén több ponton is megtaláljuk a vámmentes Heinemann Duty Freet, ahol a legnagyobb kozmetikai cégek termékeit, parfümöket, italokat, dohányárut és édességeket vásárolhatunk. Hazai termékeket, minőségi borokat a Hungarikum Wine & Fine Foodban, kisebb ajándékokat és emléktárgyakat a Gift Point, Memories of Hungary és a Budapest & Music üzletekben keresgélhetünk. A Living Toys színes és kreatív játékokkal, a Lovely You divatos gyerekruhákkal és kiegészítőkkel várja a legfiatalabb utasokat. A gyerekek legnagyobb örömére a Costa Coffee mellett egy játszótér is ki van alakítva. Indulás előtt francia ízekre hangolódhatunk a Hippopotamus étteremben, ahol a saláták, grill ételek és steakek mellett francia desszertek széles kínálatából is válogathatunk. A terminálon helyet kapott még a magyar, görög, olasz és az ázsiai konyha, valamint több gyorsétterem is.

Hasznos információk

A check-in pultok általában a járat indulása előtt két órával nyitnak. Javasolt legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni. Budapest belvárosából az M3-as metró Kőbánya-Kispest végállomásától induló 200E busszal, a háztól házig közlekedő repülőtéri minibuszokkal, vagy taxival juthatunk ki a repülőtérre. Franciaországba érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatunk. Indulás előtt ajánlatos az Európai Egészségbiztosítási Kártyát kiváltani.

Mire számíthatunk Lourdes-ban

A Pireneusok lábánál fekvő Lourdes-ban minden évszakban az enyhe időjárás és a sok csapadék a jellemző. Télen fagypont feletti, nyáron pedig 22 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk. A repülőtér Lourdes belvárosától 10 km-re északra fekszik. A városba buszok és taxik biztosítják a bejutást. A Maligne des Gaves társaság buszjáratai kb. óránként indulnak az érkezési terminál elől. Ha az autóbérlés mellett döntünk, az N21-es úton juthatunk a városba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.