Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Granada útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Granada

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

44 649 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2198 kilométer

5ó 20p

Granada

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Granadába

Budapestről a Federico Garcia Lorca Granada-Jaen reptérre (GRX) közvetett járatokat általában két, ritkábban egy átszállással az Air Berlin, British Airways, Iberia, TAP Portugal, KLM, Lufthansa, Austrian Airlines, Germanwings, Alitalia, Air France, Swiss, Eurowings és a Brussels Airlines indítanak a hét minden napján.

Terminál információk

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) két terminállal üzemel. Légitársaságtól függően, mindkét terminálról indulnak járatok a spanyolországi Granadába.

Az Air France, Alitalia, Austrian Airlines, Brussels Airlines, KLM, Lufthansa, Swiss, TAP járatai a 2A terminálról indulnak, míg az Air Berlin, British Airways, Eurowings, Germanwings, Iberia utasainak a 2B terminál lesz az indulás helyszíne. A könnyen bejárható, jól kitáblázott repülőtéren nehéz eltévedni, könnyedén megtaláljuk a check in pultokat is, melyek mindkét terminál esetében a felső, indulási szinten találhatóak. A jegykezeléssel és poggyászfelvétellel kombinált utasregisztrációt követően időzhetünk még a terminálon, vagy tovább mehetünk az utasbiztonsági ellenőrzéshez, mely után a tranzit zónába jutunk.

A reptér egész területén két órán keresztül ingyenesen használhatjuk a wifit, több ATM biztosítja a készpénzfelvétel lehetőségét, találunk kis kápolnát, postahivatalt és nézelődhetünk a kifutópályákra néző tágas, panorámás teraszon is. A kilátóterasz 24 órában nyitva van, viszont ide jegyet kell váltanunk. November 1-től téli nyitva tartás lép érvénybe, miszerint reggel 10:00 és délután 16:00 óra között lesz csak látogatható.

A közös tranzit területén érdemes betérni a különleges ajándéktárgyakat forgalmazó Budapest & Music üzletébe, vagy még mindig a zene jegyében a Hard Rock Shop világhírű boltjába. A gyerekekkel utazók ne hagyják ki a sokszínű játékokkal teli Living Toys játékszigetet, vagy a Costa Coffee mellett kialakított játszóteret.

A Heinemann Duty Free üzletében finom hazai borokat, minőségi italokat, édességet, játékot, kiegészítőket, kozmetikumokat vásárolhatunk. Kellemesen elidőzhetünk egy ital mellett a Bar Wings asztalainál vagy tartalmas bagetteket ehetünk az Upper Crust pultjánál.

A SkyCourt galériáján több ország konyhája is helyet kapott, mint a görög, francia vagy ázsiai. Az éttermek és bisztrók mellett bőven válogathatunk gyorséttermek közül is.

Hasznos információk

A budapesti reptérre taxival, minibuszokkal vagy a Kőbánya-Kispest metrómegállóból induló 200E busszal juthatunk ki. Ajánlatos a járat indulása előtt minimum 2 órával megkezdeni az utasfelvételt. Spanyolországba az Európai Unió tagállamaként és a schengeni övezet részeként útlevél helyett személyi igazolvánnyal is utazhatunk. Indulás előtt ajánlatos eurót váltani, hiszen Spanyolország hivatalos pénzneme az euró.

Mire számíthatunk Granadában

A 200 ezres populációval rendelkező város éghajlata enyhe és száraz, levegője friss és tiszta. Nyáron 29 fok körül van a maximum, télen 3 fok körüli a minimum hőmérséklet. A városon belül a piros autóbuszokkal és taxival is egyaránt kényelmesen közlekedhetünk. Kiadásainkat tekintve érdemes a hazainál másfélszer magasabb átlagárakkal kalkulálni. A repülőtérről autóval, taxival vagy buszokkal (bus aeropuerto) tudunk a belvárosba bejutni. Ez utóbbival az út kb. 45 percet vesz igénybe és a városon belül hét megállóhelyen megáll.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.