Granada

2020. febr. 25.2020. febr. 26.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Granada területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Occidental Granada, Vincci Albayzin és Elvira Suites. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Granada területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Granada területén

16 922 Ft-tól
19 339 Ft-tól
43 916 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Granada városáról?

9,8
Történelemrajongók
7,0
Családos utazók
6,9
Művészet & Design kedvelők
6,7
Gasztroturisták
6,5
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (228)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2019. 02. 26.

Kedvenc városom Andalúziában, főleg hallgatóként! Az egyetlen hely, ahol továbbra is ingyenes tapas-it kínálnak italvásárlással. És érdemes egyedül megnézni az Alhambra-t.

martin y el mundo
martin y el mundo
2018. 12. 03.

Ez egy nagyon szép város, utcáival, embereivel és gasztronómiáival, de a várost valóban befolyásolja a gerenalife és a nagy dróthuzal

Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
2017. 08. 12.

A város, amely továbbra is rajta tartja a szívemet. A mór és a spanyol dekorációk gyönyörű keveréke, amely az épület egész épületében ragaszkodott, annyira kellemes és élvezetes látogatást tett. A város látványossága többnyire egymáshoz közel helyezkedik el, ami egy kellemes sétát tesz, amely ugyanakkor az egyes térségekben a különféle meglepetéseket is okozza. Ezenkívül a hatalmas Sierra Nevada hegység Granada-ból is elérhető.

C C
C C
2019. 08. 04.

Love Granada! Walking around alone (female) I still felt safe. Great tapas and cheap delicious food. Great friendly people and a small city feel.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 21 757 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Granada városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 441 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 26 188 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 928 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Granada városában az átlagos február havi hőmérséklet 7,9 °C/46,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,7 °C/83,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,3 °C/37,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Granada városához a legközelebb eső repülőtér Granada (GRX) (16,23 km).

Utazás tervezése ide: Spanyolország