Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Dallas útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Dallas

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

192 499 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 9063 kilométer

14ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

British Airways

Dallas Fort Worth International, Dallas Love Field és Dallas Addison

3 repülőtér

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Dallasba

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) számos légitársaság járataival utazhatunk Dallas városának mindkét repülőterére. A Dallas Fort Worth International (DFW) repülőtérre a hét minden napján egy vagy két átszállással választhatunk a Qatar, Aer Lingus, Air France, Delta, Brussels Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa, Air Canada, Swiss, Iberia, British Airways, Air Berlin, Alitalia, Delta, KLM, American Airlines és az Emirates ajánlatai közül. A Dallas Love Field (DAL) reptérre a KLM, Delta, Air France, British Airways vagy az Iberia által kínált egy vagy két átszállásos járataival juthatunk el.

Terminál információk

A budapesti repülőtér két terminállal üzemel. Közepes mérete ellenére meglehetősen nagy forgalmat bonyolító reptér. A kiválóan elhelyezett jelzéseknek köszönhetően könnyedén tájékozódhatunk a terminálok és a tranzit területén. Az egész repülőtér területén két órán keresztül ingyenesen használhatjuk a wifit, intézhetjük postai ügyeinket, több ATM a rendelkezésünkre áll, valamint különféle üzletek, éttermek, bárok vagy a távcsövekkel is felszerelt panorámás teraszon tölthetjük el a várakozási időnket.

A jegykezelés és poggyászfelvétel check-in pultjait mindkét terminálon a felső, indulási szinten találjuk.

Az utasregisztráció a jegyünkön szereplő terminálon (2A vagy 2B) történik. Ezt követően tovább mehetünk a biztonsági ellenőrzésre, ahol kézipoggyászunk ellenőrzésre történik.

A várakozási idő zömét érdemes a SkyCourt területén eltölteni, ami a két terminál együttes tranzit területe. Különleges emléktárgyakat, ajándékokat, minőségi borokat, delikátesz hazai élelmiszereket a Memories of Hungaryban és a Hungarikum Wine & Fine Foodban vásárolhatunk. Utazási kellékeket, könyveket, szórakoztató elektronikai cikkeket a Virgin és a Tech2go üzletekben szerezhetünk be.

A Heinemann Duty Free üzleteiben vámmentesen vásárolhatunk minőségi italokat, édességeket, parfümöket vagy kiegészítőket. A divatról pedig számos világmárkát forgalmazó üzlet gondoskodik úgy, mint a Burberry, Montblanc, Calvin Klein, Guess, Hugo Boss vagy a különleges Michal Negrin.  A reptér egész területén a forint mellett fizethetünk euróval is. Ha a hosszú út előtt jól esne egy kényeztető masszázs, ne hagyjuk ki a Lian Day Spa kellemes hangulatú szalonját sem. A gyerekek sem unatkoznak majd, ha benézünk a Costa Coffee mellet található játszótérre vagy a kreatív játékokat forgalmazó Living Toys üzletébe.

A galérián található Mastercard, Menzies, Skycourt, illetve a Celebi prémium várókban exklúzív körülmények között várakozhatunk a beszállásra.

Hasznos információk

A repülőtérre taxival, autóval, vagy a Kőbánya-Kispest metrómegállótól induló 200E jelzésű autóbusszal is kényelmesen kiutazhatunk. Általában ajánlatos a gép indulását megelőző minimum 2, tengerentúli járatoknál három órával a reptérre érkezni. Dallasba turista vagy üzleti célból maximum 90 napos tartózkodásra vízummentesen utazhatunk, ha előzetesen kiváltjuk az ESTA rendszerében a beutazási engedélyt.

Mire számíthatunk Dallasban

Érkezéskor -7 óra időeltolódással kell számolnunk Budapesthez képest. Az éghajlat jellemzően párás és meleg, nem ritkák a viharok és gyakran meleg széllel is számolnunk kell.  A repülőterekről könnyedén bejutunk Dallas belvárosába autóval, taxival vagy a Dallas Aea Rapid Transit buszjárataival.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.