Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Cardiff útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Cardiff

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

44 303 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1686 kilométer

4ó 15p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

KLM

Cardiff

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Cardiffba

Budapestről Wales fővárosába, Cardiffba csak közvetett járatokkal tudunk eljutni. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) a leggyorsabban, Amszterdam-Schiphol Repülőtéren (AMS) való átszállással, a KLM légitársasággal utazhatunk Cardiff Nemzetközi Repülőtérre (CWL). A KLM mellett az Alitalia, Air France, Aer Lingus és a Flybe légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest és Cardiff között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál a 2A és a 2B szolgálja ki az utasokat. A jegykezelés és a poggyászfeladás a terminálok felső, indulási szintjein történik. A KLM, Alitalia, Air France, Aer Lingus és a Flybe utasfelvételi pultjait a 2A terminálon találjuk. Ha a KLM és az Air France légitársaságokkal utazunk, a jegykezelést a pultokon kívül intézhetjük az önkiszolgáló check-in automatákon is. Az utasbiztonsági ellenőrzésen töltött időt lerövidíthetjük, ha a gyorsító sávot használjuk. A gyorsító sávra szóló jegyeket az indulási csarnokban elhelyezett automatáknál vásárolhatjuk meg. A sávot az idős, kisgyerekes, várandós és a mozgáskorlátozott utasok ingyenes használhatják. Az ellenőrzések után a tranzit területén éttermekben, üzletekben és prémium várótermekben tölthetjük el a várakozási időt a beszállókapuk nyitásáig. Kisebb ajándéktárgyakat és hazai termékeket a Memories of Hungary, Budapest & Musicban, Gift Point, Szamos és a Hungaricum Wine & Fine Food üzletekben, kedvező áron parfümöket, kozmetikai cikkeket, italokat, dohányárut, delikátesz élelmiszereket, édességeket és játékokat a vámmentes Heinemann Duty Freeben vásárolhatunk. Ha megéheztünk, több nemzetközi konyha, gyorsétterem, bisztró és a hagyományos hazai ételeket kínáló Gundel ajánlatai közül válogathatunk. Kedvenc kávénkat vagy italunkat a Costa Coffeeban, a The Terrace és a Caffé Ritazza asztalainál fogyaszthatjuk el. A legfiatalabb utasok örömére a Costa Coffee kávézó mellett egy játszótér is kialakításra került. A terminál minden szintjén, még a kilátóteraszon is, két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. A kilátóterasz nyári időszakban a nap 24 órájában, téli időszakban reggel 10:00 és este 18:00 óra között tart nyitva.

Hasznos információk

A repülőtéri üzletek és éttermek a járatok indulásához igazodva tartanak nyitva, de minden napszakban lehet találni működő vendéglátó egységet. A check-in pultok a járat indulása előtt kb. két órával nyitnak. Javasolt legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni és megkezdeni a jegykezelést. Az Egyesült Királyság területére érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal is utazhatunk.

Mire számíthatunk Cardiffban

Cardiffban az óceáni éghajlatnak köszönhetően általában enyhe az időjárás. Nyáron 20 fok körüli hőmérsékletek vannak, télen pedig fagypont felett mozog a hőmérő higanyszála. Viszont csapadékkal és széllel az év bármely szakában számolni kell. Budapest és Cardiff között -1 órás időeltolódás van. A repülőtér a belvárostól 19 km-re, nyugatra fekszik. A központba a legegyszerűbben a 30 percenként közlekedő Cardiff Airport Express T9-es buszjáratokkal vagy taxival utazhatunk. A repülőtérhez legközelebb eső vasútállomás kb. 5 km-re, Rhoose-ban van. A vonatok hétfőtől szombatig óránként, vasárnap pedig két óránként közlekednek.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.