Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Jakarta útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Jakarta

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

154 205 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 10340 kilométer

15ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Qatar Airways

Soekarno-Hatta Jakarta és Halim Perdana Kusuma Jakarta

2 repülőtér

Budapest – Jakarta járatok

A feltüntetett információk 2015. szeptemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Jakartába

Az indonéziai Jakartának két repülőtere van, a Halim Perdanakusuma Nemzetközi Repülőtér (HLP) és a Soekarno-Hatta Nemzetközi Repülőtér (CGK). A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) induló közvetett járatok a Soekarno-Hatta Nemzetközi Repülőtérre érkeznek. Ezeket a közvetett, egy átszállásos járatokat a KLM, Qatar Airways, Emirates, Air France, Lufthansa, Turkish Airlines, Egyptair és az Air China légitársaságok biztosítják.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál a 2A és a 2B szolgálja ki az utasokat. Mind a két terminál felső, indulási szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait és az önkiszolgáló jegykezelő automatákat. Ezeket az automatákat jelenleg a Lufthansa, Brussels Airlines, Finnair, Air France, KLM és az Austrian Airlines‎ utasai vehetik igénybe. Ha már otthonról, interneten keresztül az online check-in szolgáltatást használtuk, és poggyászt sem szeretnénk feladni, akkor a pultokat kihagyva, egyenesen az utasbiztonsági pontra mehetünk. Viszont a Visacheck felirattal ellátott kinyomtatott beszállókártyákat ellenőriztetni kell az utasfelvételi pultoknál. Az ellenőrzési pontok után a két terminál utasai a közös tranzit területre, a SkyCourtba jutnak, ahol a beszállókapuk nyitásáig várakoznak. A várakozási időt üzletekben, éttermekben és bárokban tölthetjük el. Tradicionális magyar termékeket és minőségi hazai borokat a Hungaricum Wine & Fine Foodban vásárolhatunk. Ajándékokat, emléktárgyakat a Gift Pointban, a Memories of Hungaryban és a Budapest & Musicban keresgélhetünk. A Heinemann Duty Free parfümök, kozmetikai cikkek, italok, delikátesz élelmiszerek és dohányáru széles kínálatával várja az utasokat. Az üzletek mellett számos étterem és bár közül is válogathatunk. Hamisítatlan hazai ízeket a Gundelben, olasz tésztavariációkat a Negroniban, görög specialitásokat a Kouzinaban, szendvicseket a Ne'o, Upper Crust, Seasons, KFC és Burger King gyorséttermekben fogyaszthatunk.

A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. Több ATM automata, pénzváltó, prémium várótermek, tárgyalók, imaszoba, játszótér és a nap 24 órájában látogatható kilátóterasz áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három órával érkezni.A városból a Kőbánya-Kispest metró végállomástól induló 200E busszal, a háztól házig közlekedő repülőtéri minibuszokkal vagy taxival juthatunk ki a repülőtérre. Indonéziába, turisztikai céllal 30 napnál rövidebb időre tervezett tartózkodásra vízummentesen utazhatunk. Ha egyéb utazási céllal utazunk, kötelező a vízum. A belépési vízum 30 napig érvényes. Az útlevélnek a tervezett beutazás napjától még 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Ajánlatos indulás előtt USA dollárt váltani, amit Indonéziában problémamentesen átváltanak rúpiára.

Mire számíthatunk Jakartán

Jakartában a trópusi, egyenlítői éghajlatnak köszönhetően egy évszak, nyár van egész éven. Az átlagos minimum hőmérséklet egész évben 20 °C felett van. Minden hónapban sok csapadékra kell számítanunk. A legkevesebb júliustól októberig esik. Érkezéskor +5 órás időeltolódással számoljunk. A repülőtér Jakarta központjától 20 km-re fekszik. A repülőtérről a városi buszok és a repülőtéri minibuszok biztosítják a transzfert a városba. A legkényelmesebb megoldás, ha a terminál előtt várakozó taxikat választjuk a városba való bejutáshoz.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.