Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Eindhoven - Debrecen útvonalon!

járatinformációk innen: Eindhoven ide: Debrecen

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

3

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1253 kilométer

2ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Debrecen

1 repülőtér

Eindhoven– Debrecen járatok

A feltüntetett információk 2015. augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Eindhovenből Debrecenbe

Az Eindhoven Nemzetközi Repülőtérről (EIN) a Debrecen Nemzetközi Repülőtérre (DEB) a Wizz Air indít közvetlen járatokat. A diszkont légitársaság a hét két napján, szerdán és vasárnap biztosít közvetlen légi összeköttetést a hollandiai Eindhoven és Debrecen között.

Terminál információk

Eindhoven repülőtere Hollandia második legforgalmasabb repülőtere. Az elmúlt években befejeződött újításoknak köszönhetően korszerű, tágas terminál szolgálja ki az utasokat. A repülőtér hétfőtől vasárnapig hajnali 4:30-tól éjszaka 0:00-ig van nyitva. A terminál 1. szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Még az utasbiztonsági ellenőrzés előtt több üzlet és bár kínálata közül válogathatunk. Tipikus holland emléktárgyakat, tulipánokból készült ajándékokat, különlegesen csomagolt virághagymákat és magokat az Avifloraban vásárolhatunk. Holland és nemzetközi újságokat, magazinokat, könyveket, dohánytermékeket és édességeket az AKO pultjánál találunk. Indulás előtt egy kávé vagy egy tea elfogyasztására tökéletes hely a Starbucks kávézó, ahol kávévariációk, különleges teakeverékek, gyümölcsturmixok és ízletes sütemények széles kínálatából válogathatunk. Az Albert Heijn to go szendvicsekkel, friss salátákkal, süteményekkel, gyümölcslevekkel és helyben sült friss pékáruval várja az utasokat. A biztonsági ellenőrzés után a tranzit területére jutunk, ahol a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. A vámmentes B&S Shop Flyban kozmetikai termékeket, parfümöket, dohányárut, italokat, ajándéktárgyakat és prémiumtermékeket vásárolhatunk. A Belvedair Farm Food + Drinks étteremben a hideg és meleg nemzetközi ételek mellett az Észak-Brabant régió tipikus ízeit is megkóstolhatjuk.

A repülőtéren ATM automaták, pénzváltó, konferencia terem, VIP szolgáltatás, játszótér, masszázs fotelek, imaszoba, nyerőgépek, panorámaterasz és ingyenes wifi szolgáltatás áll az utasok rendelkezésére. A repülőtéren éjszakázási lehetőséget az utasterminálhoz kapcsolódó Tulip Inn Eindhoven Airport háromcsillagos szálloda kínál.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos három, minimum két órával a járat indulása előtt érkezni. A repülőtér a belvárostól 8 km-re nyugatra fekszik. Egyszerűen és olcsón a 15 percenként közlekedő 400 és 401 buszokkal kb. 20 perc alatt juthatunk a főpályaudvarról a repülőtérre. A környező városokból az Air Express Bus járataival utazhatunk. Drágább megoldás ha a taxit választjuk. A városból a repülőtérre kb. 23€ a tarifa. Az autóval érkezők több parkolási lehetőség közül választhatnak. A repülőtérről távolabb fekvő parkolótól ingyenes shuttle busz biztosítja a transzfert a terminálhoz. Eindhovenből Debrecenbe való utazás során elegendő érvényes személyi igazolvánnyal rendelkezni.

Mire számíthatunk Debrecenben

Debrecenben a kontinentális éghajlatnak köszönhetően meleg nyarak, és fagypont körüli telek vannak. A legtöbb csapadékkal júniusban kell számolni, de ez a csapadék mennyiség sokkal kevesebb, mint az esős Eindhovenben. A repülőtér Debrecen belvárostól 7 km-re fekszik. Legolcsóbban busszal juthatunk a városközpontba. A repülőtéri busz a Wizz Air rendszeres járatainak érkezéséhez és indulásához igazodva közlekedik a repülőtér és a Debreceni Egyetem között. A terminál előtt várakozó taxik fix tarifákért szállítják az utasokat. A tarifákról a taxitársaságok információs pultjainál, a sofőröknél és a társaságok telefonos ügyfélszolgálatán érdeklődhetünk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.