Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Brasília útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Brasília

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

195 938 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 9690 kilométer

14ó 45p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

TAP

Brasília

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Brasília csak egy repülőtérrel rendelkezik: Brasília.
A Skyscanneren Budapest indulású, Brasília úti célú járatra talált legjobb ár 195 938 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
14ó 45p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Brasília úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Brasília úti célhoz.

A feltüntetett információk 2016 augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Brasíliába

Budapestről csak közvetett járatokkal tudunk elrepülni Brazília fővárosába, Brasíliába. A Lufthansa, Swiss, Alitalia, Air France, KLM, TAP Portugal, Iberia és a Qatar Airways légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Brasília-Presidente Juscelino Kubitschek Nemzetközi Repülőtér (BSB) között.

Terminál információk

A Brasíliába közvetett járatokat indító Lufthansa, Swiss, Alitalia, Air France, KLM és a TAP Portugal gépei a 2A terminálról, az Iberia és a Qatar Airways járatai pedig a 2B terminálról indulnak. Mindkét terminál felső szintjén találjuk a légitársaságok check in pultjait. A pultok előtt a TrueStar csomagfóliázó cég biztosítja a csomagok védőfóliázását. A szolgáltatást a 2A terminálon reggel 4:00-től este 20:00-ig, a 2B terminálon pedig reggel 4:00-től este 23:00-ig vehetjük igénybe. A jegykezelés és a poggyászok feladása után a biztonsági ellenőrzés következik. A biztonsági ellenőrzésen töltött időt lerövidíthetjük a gyorsító sáv használatával. A gyorsító sávra szóló jegyeket az indulási csarnokban elhelyezett automatákból vásárolhatjuk meg. A sávot az idős, kisgyerekes, várandós és mozgáskorlátozott utasok ingyenes vehetik igénybe. Az ellenőrzések után a két terminál utasai a közös tranzit területre jutnak, ahol a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. Ha megéheztünk, gyors harapnivalókat, ízletes szendvicseket az Upper Crust, Seasons, Ne'o és a Leroy gyorséttermekben, házias görög specialitásokat a Kouzinaban, olasz tésztákat és pizzákat pedig a Negroniban ehetünk. A The Terrace bár részben nyitott teraszáról egy ital elfogyasztása mellett csodálhatjuk a repülőtérre nyíló kilátást. Ha esetleg ezzel a panorámával nem értük be, látogassunk el a kilátóteraszra. A kilátóterasz minimális díj ellenében a nap 24 órájában látogatható, ahol a Porte Café & Bar reggel 10:00-től délután 16:00-ig várja a látogatókat. Kellemes és nyugodt környezetben, exkluzív szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies és a MasterCard prémium várótermek egyikében. Még több kényeztetésben lehet részünk a Lian Day Spa szalonban, ahol frissítő thai masszázsok közül válogathatunk.

Hasznos információk

A budapesti repülőtér 22 km-re fekszik a központtól. A repülőtérre leggyorsabban taxival vagy a miniBUD reptéri minibuszokkal utazhatunk. A repülőtéren ajánlatos folyamatosan figyelemmel követni a járatinformációs kijelzőket, mivel nagyobb forgalom esetén a beszállókapuk száma változhat. A kapuk előtt számoljunk még egy gyors úti okmány és beszállókártya ellenőrzéssel. Magyar állampolgárok 90 napot meg nem haladó, turista célú beutazás esetén, vízummentesen, érvényes útlevéllel utazhatnak Brazíliába. Indulás előtt ajánlatos egészség- és balesetbiztosítás kötni.

Mire számíthatunk Brasíliában

Brasíliában egész évben 20 fok feletti hőmérsékletek a jellemzőek. A legmelegebb hónap szeptember, amikor a napi átlaghőmérséklet 25 fok körül mozog, a leghidegebb pedig a július, amikor 20 fok körüli értékek vannak. A legtöbb csapadék októbertől áprilisig esik. Budapest és Brasília között -5 órás időeltolódás van. A repülőtér Brasília központjától 15 km-re fekszik. A városba legegyszerűbben taxival utazhatunk, vagy választhatjuk a 30 percenként közlekedő 11-es, 102-es és 30-as buszokat is.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.