Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Bréma útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Bréma

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

34 056 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 969 kilométer

3ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Bréma

1 repülőtér

Budapest – Bréma járatok

A feltüntetett információk 2015. augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Brémába

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a németországi Bréma Repülőtérre közvetlen járat nem indul. Közvetett, egy átszállásos járatokat a Lufthansa, a KLM, a Germanwings, a TAP Portugal és a Ryanair indítanak. Ezek a légitársaságok a hét minden napján biztosítják a légi összeköttetést Budapest és Bréma között.

Terminál információ

A budapesti repülőtéren két terminál a 2A és a 2B szolgálja ki az utasokat. A terminál indulási szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Mind a két terminálon lehetőség van önálló jegykezelésre is a kihelyezett érintőképernyős check-in automatákon. Jelenleg ezt a szolgáltatást a Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Finnair, AirFrance, és a KLM utasai vehetik igénybe. A jegykezelést és a biztonsági ellenőrzést követően a két terminál utasai a közös tranzit területre jutnak. A beszállókapuk nyitásig számos üzletben és étteremben tölthetjük el a várakozási időt. Ha még indulás előtt kisebb ajándékot szeretnénk beszerezni, akkor látogassunk el a Budapest & Music, a Gift Point vagy a Memories of Hungary üzleteibe. A Heinemann Duty Freeben kozmetikai termékeket, parfümöket, italokat és dohányárut vásárolhatunk. A terminálon helyet kapott a kézműves bonbonokat árusító Szamos, a kristály termékeiről híres Swarovski és a luxusporcelánokat gyártó Herend butikja is. Az Yves Rocherben a klasszikus természetes alapanyagokból készült áruválasztékon kívül, praktikus, a repülési szabályoknak megfelelő méretű kozmetikumokat vásárolhatunk. Elektronikai termékeket és kiegészítőket a Virginben és a Tech2goban keresgélhetünk. Az üzletek mellett válogathatunk az éttermek széles kínálataiból is. Hagyományos magyar ételeket a Gundel étteremben ehetünk. Szendvicseket, salátákat, gyors harapnivalókat a KFC, Burger King, Upper Crust, Ne'o, Seasons és a Leroy pultjainál találunk. Gyümölcsturmixokat, süteményeket és fagylaltot pedig a Dr. Juicenál fogyaszthatunk.

A repülőtéren még indulás előtt lehetőségünk van egy kis testi-lelki felüdülésre is a José Eber Hajformázó szalonban vagy a Lian Day Spa masszázs szalonban. Exkluzív körülmények között tölthetjük el a várakozási időt a Celebi, SkyCourt, Menzies és a MasterCard prémium váróiban.

A terminálon több ATM automata, pénzváltó, poggyászfóliázó, kilátóterasz, imaszoba és játszótér áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával érkezni. Az EU tagállamaiba és a schengeni övezetbe tartozó országokba, így Brémába is érvényes személyi igazolvánnyal utazhatunk. Ajánlatos még indulás előtt kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát.

Mire számíthatunk Brémában

A Weser folyó partján elterülő Brémában, szinte kiszámíthatatlan az időjárás. Az óceáni éghajlatnak köszönhetően egész évben sok csapadékkal és gyakori széllel kell számolni. A repülőtér nagyon közel fekszik a város központjához, mindössze 4 km-re. A belvárosba legolcsóbban és legegyszerűbben a 10 percenként közlekedő 6 villamossal jutunk, vagy a fél óránként induló 52 busszal utazhatunk. De választhatjuk a terminál előtt várakozó taxikat is, igaz ez már egy drágább megoldás.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.