Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Bangalore útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Bangalore

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

158 396 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 6586 kilométer

12ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Emirates

Bangalore

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Bangaloréba

Budapestről az indiai Karnátaka állam fővárosába, Bangaloréba közvetlen járatok nem indulnak. Közvetett járatokkal, egy vagy két átszállással viszont a hét minden napján utazhatunk. A Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines, Air France, KLM, British Airways, Lufthansa, Iberia, Alitalia, Singapore Airlines, Air Berlin, Thai Airways és az Etihad Airways légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Kempegowda Nemzetközi Repülőtér (BLR) között.

Terminál információ

A Bangaloréba induló járatok légitársaságoktól függően a 2A vagy a 2B terminálból indulnak. Pontos terminálinformációt a repülőjegyünkön találunk, így könnyedén ellenőrizhetjük, melyik terminálon kell kezeltetni jegyeinket. A légitársaságok utasfelvételi pultjait és az önkiszolgáló jegykezelő automatákat a terminálok felső szintjein találjuk. A check-in automatákat jelenleg az Air France, Finnair, Lufthansa, Egyptair, KLM, Brussels Airlines, Austrian Airlines, HOP, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot Russian Airlines, SAS és az El Al Israel Airlines utasai vehetik igénybe. Az ellenőrzések után a tranzit területén üzletek, éttermek és prémium várótermek szolgáltatásait élvezhetjük, valamint csatlakozhatunk a repülőtér ingyenes wifi hálózatához. Italokat, kozmetikumokat, játékokat és dohányárut a vámmentes Heinemann Duty Freeben, kreatív magyar emléktárgyakat a Memories of Hungaryban, kézműves bonbonokat a Szamos pultjánál, Budapesthez és a zenéhez köthető ajándéktárgyakat pedig a Budapest & Musicban szerezhetünk be. Kiváló magyar borokat és minőségi élelmiszereket a Hungaricum Wine & Fine Food üzletében keresgélhetünk. A galériaszinten főleg a gyorséttermek és a bisztrók között válogathatunk, mint a KFC, Burger King, Seasons és az Upper Crust. De a terminálon helyet kapott a görög, olasz, francia, ázsiai és a magyar konyha is. A The Terrace bár részben nyitott teraszáról hatalmas repülőtérre nyíló kilátásban gyönyörködhetünk. Ha esetleg ezzel a panorámával nem értük be, látogassunk el a kilátóteraszra. A kilátóterasz minimális díj ellenében téli időszakban és időjárástól függően 10:00 és 18:00 között látogatható.

Hasznos információk

A repülőtér Budapest belvárosától 22 km-re fekszik, ahova a legegyszerűbben taxival vagy az AirportShuttle minibuszaival juthatunk el. Ajánlatos a járat indulása előtt három órával megérkezni és megkezdeni a jegykezelést. Indiába vízummal, valamint az országba való belépéstől hat hónapig érvényes útlevéllel utazhatunk. A vízumot a Budapesti Indiai Nagykövetségen lehet igényelni. Kizárólag turista vízumot elektronikusan is igényelhetünk. Az elektronikus vízum 30 napig érvényes és nem hosszabbítható meg. Az online regisztráció után a vízumot Bangalore repülőterén vehetjük át az előre kinyomtatott regisztrációs igazolás bemutatását követően. Indulás előtt ajánlatos teljes körű utas-, baleset- és egészségügyi biztosítást kötni.

Mire számíthatunk Bangaloréban

Bangaloréban nyáron általában 30 fok feletti hőmérsékletek vannak, télen pedig ritkán esik 12 fok alá a hőmérő higanyszála. A monszunnak köszönhetően augusztustól októberig rengeteg csapadék esik. Érkezéskor + 4 és fél órás időeltolódással kell számolni. A repülőtér 30 km-re fekszik a belvárostól. A központba a BMTC társaság Vayu Vajra buszjáratokkal, a KSRTC társaság Flybus járataival, valamint taxival utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.