Járatok innen: Washington D.C. ide: Florida

Akciós repülőjegy-ajánlatok Washington D.C. területéről Florida repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Washington D.C. területéről Florida területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Washington D.C. területéről Florida területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése13 835 Ft, Fort Lauderdale
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő2 óra 33 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérBaltimore Balt / Wash
A legnépszerűbb légitársaságokSouthwest Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Washington D.C. és Florida között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 13 835 Ft. Ez Florida átlagos jegyárához (82 888 Ft) képest jó lehetőség.
Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Washington D.C. és a(z) Jacksonville International repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Washington D.C. és a(z) Tampa International repülőtér között. Általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre Washington D.C. és a(z) Key West International repülőtér között. Washington D.C. és a(z) Miami International repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Washington D.C. és Florida között 2024. június 4., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Baltimore Balt / Wash repülőtér, a(z) Washington Dulles Intl repülőtér, és a(z) Washington Ronald Reagan Nat repülőtér is kínál közvetlen járatot Florida területére.
Ha Washington D.C. a kiindulópontod, Florida területén Fort Lauderdale a legolcsóbb úti cél. Fort Lauderdale legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Fort Lauderdale Internacional.
Az átlagos menetidő Washington D.C. és Florida között 2 óra és 33 perc.
Legnépszerűbb járatok