Járatok innen: Velence ide: Szicília

Akciós repülőjegy-ajánlatok Velence területéről Szicília repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Velence területéről Szicília területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Velence területéről Szicília területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése12 361 Ft, Trapani
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő1 óra 40 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérVelence Treviso
A legnépszerűbb légitársaságokRyanair

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Velence és Szicília között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 12 361 Ft. Ez Szicília átlagos jegyárához (54 828 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Velence és a(z) Pantelleria repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Velence és a(z) Lampedusa repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Velence és a(z) Palermo repülőtér között. Velence és a(z) Trapani Birgi repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Velence és Szicília között 2024. június 5., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Velence Treviso repülőtér és a(z) Velence Marco Polo repülőtér is kínál közvetlen járatot Szicília területére.
Ha Velence a kiindulópontod, Szicília területén Trapani a legolcsóbb úti cél. Trapani legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Trapani Birgi.
Az átlagos menetidő Velence és Szicília között 1 óra és 40 perc.
Legnépszerűbb járatok