Járatok innen: Santa Cruz de Tenerife ide: Andalúzia

Akciós repülőjegy-ajánlatok Santa Cruz de Tenerife területéről Andalúzia repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Santa Cruz de Tenerife területéről Andalúzia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Santa Cruz de Tenerife területéről Andalúzia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése11 665 Ft, Sevilla
A legolcsóbb hónap a repülésrenovember
Átlagos menetidő2 óra 21 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérTenerife Norte
A legnépszerűbb légitársaságokVueling Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Santa Cruz de Tenerife és Andalúzia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 11 665 Ft. Ez Andalúzia átlagos jegyárához (60 639 Ft) képest jó lehetőség.
Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre Santa Cruz de Tenerife és a(z) Granada repülőtér között. Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre Santa Cruz de Tenerife és a(z) Malaga repülőtér között. Általában november a legolcsóbb hónap a repülésre Santa Cruz de Tenerife és a(z) Almeria repülőtér között. Santa Cruz de Tenerife és a(z) Cordoba repülőtér között pedig általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Santa Cruz de Tenerife és Andalúzia között 2024. november 2., szombat napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Tenerife Norte repülőtér és a(z) Dél-Tenerife repülőtér is kínál közvetlen járatot Andalúzia területére.
Ha Santa Cruz de Tenerife a kiindulópontod, Andalúzia területén Sevilla a legolcsóbb úti cél. Sevilla legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Sevilla.
Az átlagos menetidő Santa Cruz de Tenerife és Andalúzia között 2 óra és 20 perc.
Legnépszerűbb járatok