Járatok innen: Oslo ide: Kalifornia

Akciós repülőjegy-ajánlatok Oslo területéről Kalifornia repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Oslo területéről Kalifornia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Oslo területéről Kalifornia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése131 769 Ft, Los Angeles
A legolcsóbb hónap a repülésrefebruár
Átlagos menetidő10 óra 45 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérOslo Gardermoen
A legnépszerűbb légitársaságokNorse Atlantic Airways

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Oslo és Kalifornia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 131 769 Ft. Ez Kalifornia átlagos jegyárához (237 169 Ft) képest jó lehetőség.
Általában november a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) San Francisco International repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) Oakland Intl repülőtér között. Általában február a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) Los Angeles International repülőtér között. Oslo és a(z) Santa Barbara Municipal repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Oslo és Kalifornia között 2025. február 3., hétfő napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Oslo Gardermoen repülőtér közvetlen járatokat kínál Kalifornia területére.
Ha Oslo a kiindulópontod, Kalifornia területén Los Angeles a legolcsóbb úti cél. Los Angeles legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Los Ángeles Internacional.
Az átlagos menetidő Oslo és Kalifornia között 10 óra és 45 perc.
Legnépszerűbb járatok