Repülőjegyek a(z) LaGuardia repülőtérről ide: Florida

Repülőjegy-ajánlatok a(z) LaGuardia repülőtérről Florida területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) LaGuardia repülőtérről Florida területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) LaGuardia repülőtérről Florida területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése19 738 Ft, Fort Lauderdale
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő3 óra 11 perc
Átlagos heti járatszám717
A legnépszerűbb légitársaságokWestJet

Gyakran ismételt kérdések

A(z) New York Newark Liberty Intl repülőtér, a(z) New York John F Kennedy repülőtér és a(z) Stewart nemzetközi repülőtér is kínál közvetlen járatot Florida területére.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) LaGuardia repülőtér és Florida között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 19 738 Ft. Ez Florida átlagos jegyárához (94 703 Ft) képest jó lehetőség.
A(z)LaGuardia repülőtérről a(z) Punta Gorda repülőtérre jelenleg május a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) LaGuardia repülőtérről a(z) Tallahassee repülőtérre jelenleg augusztus a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) LaGuardia repülőtérről a(z) Fort Lauderdale International repülőtérre jelenleg június a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) LaGuardia repülőtérről a(z) Northwest Florida Beaches International repülőtérre pedig általában augusztus folyamán a legolcsóbb a repülés.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) LaGuardia repülőtér és Florida között 2024. június 4., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered LaGuardia, Florida területén Fort Lauderdale a legolcsóbb úti cél. Fort Lauderdale legolcsóbb repülőtere jelenleg Fort Lauderdale Internacional.
Az átlagos menetidő a(z) LaGuardia repülőtér és Florida között 3 óra és 10 perc.
Legnépszerűbb járatok