Repülőjegyek a(z) Barcelona repülőtérről ide: Kalifornia

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Barcelona repülőtérről Kalifornia területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Barcelona repülőtérről Kalifornia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Barcelona repülőtérről Kalifornia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése111 531 Ft, Los Angeles
A legolcsóbb hónap a repülésreszeptember
Átlagos menetidő13 óra 9 perc
Átlagos heti járatszám65
A legnépszerűbb légitársaságokAlaska Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen repülőjárattal repülhetsz a(z) Barcelona repülőtérről a(z) Los Ángeles Internacional repülőtérre, illetve a(z) San Francisco Internacional repülőtérre Kalifornia területén.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Barcelona repülőtér és Kalifornia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 111 531 Ft. Ez Kalifornia átlagos jegyárához (264 281 Ft) képest jó lehetőség.
A(z)Barcelona repülőtérről a(z) Los Angeles International repülőtérre jelenleg szeptember a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Barcelona repülőtérről a(z) San José nemzetközi repülőtérre jelenleg szeptember a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Barcelona repülőtérről a(z) Santa Barbara Municipal repülőtérre jelenleg szeptember a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Barcelona repülőtérről a(z) San Luis Obispo County repülőtérre pedig általában július folyamán a legolcsóbb a repülés.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Barcelona repülőtér és Kalifornia között 2024. szeptember 7., szombat napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Barcelona, Kalifornia területén Los Angeles a legolcsóbb úti cél. Los Angeles legolcsóbb repülőtere jelenleg Los Ángeles Internacional.
Az átlagos menetidő a(z) Barcelona repülőtér és Kalifornia között 13 óra és 8 perc.
Legnépszerűbb járatok