Repülőjegyek a(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről ide: Szardínia

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről Szardínia területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről Szardínia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről Szardínia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése53 826 Ft, Olbia
A legolcsóbb hónap a repülésreaugusztus
Átlagos menetidő2 óra 21 perc
Átlagos heti járatszám54
A legnépszerűbb légitársaságokKLM

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen repülőjárattal repülhetsz a(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről a(z) Olbia repülőtérre, illetve a(z) Cagliari repülőtérre Szardínia területén.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Amszterdam Schiphol repülőtér és Szardínia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 53 826 Ft. Ez Szardínia átlagos jegyárához (93 651 Ft) képest jó lehetőség.
A(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről a(z) Alghero Sardinia repülőtérre jelenleg június a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről a(z) Olbia repülőtérre jelenleg augusztus a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Amszterdam Schiphol repülőtérről a(z) Cagliari repülőtérre pedig általában szeptember folyamán a legolcsóbb a repülés.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Amszterdam Schiphol repülőtér és Szardínia között 2024. augusztus 26., hétfő napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Amszterdam Schiphol, Szardínia területén Olbia a legolcsóbb úti cél. Olbia legolcsóbb repülőtere jelenleg Olbia.
Az átlagos menetidő a(z) Amszterdam Schiphol repülőtér és Szardínia között 2 óra és 21 perc.
Legnépszerűbb járatok