Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z New York - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: New York ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

111 769 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

4

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 7015 kilométer

8ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

LOT

Budapest

1 repülőtér

Repülőjáratok New Yorkból Budapestre

A cikkben szereplő információk 2015 júniusában aktuálisak

Járat információk a New York – Budapest vonalon

Közvetlen járat nem indul New Yorkból a magyar fővárosba. Átszállással viszont több légitársasággal is repülhetünk, mehetünk például a Norwegian Airlines, a Finnair, az Airberlin, az Alitalia, a KLM, az Airfrance, a British Airways, a Brussel Airlines, a Lufthansa és az American Airlines gépeivel is – hogy csak néhány példát említsünk. Az Airfrance-el utazva párizsi átszállással utazhatunk New Yorkba, a British Airways-el Londonban, az Airberlinnel pedig Berlinben kell átszállnunk. New York több repülőteréről is indulnak gépek. A legtöbb járat a város legforgalmasabb repteréről, a John F. Kennedy Repülőtérről száll fel. Ez a repülőtér a belvárostól kb. 30 km-re fekszik, nyugati irányban. A város másik két repülőteréről is utazhatunk. A Newark Liberty Repülőtér mintegy 20 km-re van nyugatra a belvárostól, míg a LaGuardia reptér 17 km-re északkeletre.

Terminál információk

A John F. Kennedy reptér több termináljáról is indulhat a gépünk. Valamennyi terminál modern és kényelmes, és vásárolgatásra, étterem látogatásra is ideális, ha megéheznénk a nagy út előtt. Például a 4-es terminálon vásárolhatunk márkás ruhákat, édességeket, ékszereket, fehérneműket, napszemüvegeket és kozmetikumokat is. Duty free shop is üzemel a terminálon, ahol az ételkínálat is bőséges. Az itt működő éttermekben többek között hamburgereket, péksüteményeket, süteményeket, kaviárt, pizzát és grill ételeket is fogyaszthatunk. a Newark Liberty és LaGuardia repterek termináljai is modernek és kényelmesek, és minden igényt kielégítenek.

Az átszállás helyétől és a kiválasztott járattól függően a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér 2A és 2B terminálján is landolhatunk. Mindkét termináltól könnyen eljuthatunk a belvárosba. A 2-es termináltól induló 200E számú buszjárat például elvisz minket az M3 metróvonal Kőbánya-Kispest megállójáig. A 200E járattal pedig Ferihegy vasútállomásra is eljuthatunk, ahonnan a Nyugati pályaudvarra mehetünk tovább vonattal. Emellett taxival, vagy bérelt autóval is bejuthatunk a belvárosba. Praktikus a bérelt autót az interneten keresztül, előre lefoglalni.

Hasznos információk

Fontos, hogy érvényes úti okmány legyen nálunk. ez lehet akár útlevél, akár személyi igazolvány is. Jó tudni, hogy a régebbi típusú, könyv alakú személyi igazolványt nem minden légitársaság fogadja el, így ha nekünk is ilyenünk van, akkor érdemes az útlevelet is kiváltani a biztonság kedvéért. A repülőtérre legalább két órával az utazás megkezdése előtt érkezzünk ki, mert a jegy kezelése, a poggyász feladás, a kézi poggyász átvizsgálása így együtt elég sok időt vesz igénybe. A várakozás fennmaradó idejét pedig vásárolgatással is elüthetjük – vagy kipróbálhatjuk a terminálokon működő vendéglátó egységek kínálatát.

Budapesti infómorzsák

Budapesten landolva ne feledkezzünk meg az óráink átállításáról – a legtöbb laptop és mobiltelefon ma már magától átállítja magát. Egész pontosan 6 órával kell előrébb állítani az órát, ha Magyarországra érkeztünk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.