Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Milánó - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Milánó ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 174 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

23

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 792 kilométer

1ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Budapest

1 repülőtér

Milánó – Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. szeptemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Milánóból Budapestre

Észak-Olaszország legnagyobb városát, Milánót, három repülőtér szolgálja ki, a Milánó-Malpensa Nemzetközi Repülőtér ( MXP), a Bergamo Orio Al Serio Nemzetközi Repülőtér (BGY) és a Milánó-Linate Nemzetközi Repülőtér (LIN). A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD) mind a három helyről repülhetünk. A Malpensa repülőtérről a Wizz Air a hét minden napján közvetlen légi összeköttetést biztosít Milánó és Budapest között. A Linate repülőtérről csak közvetett járatokkal utazhatunk Budapestre. Ezeket a közvetett járatokat a Lufthansa, Alitalia és a Brussels Airlines légitársaságok biztosítják. A főleg fapados légitársaságokat kiszolgáló Bergamo repülőtérről pedig a Ryanair naponta induló közvetlen járataival utazhatunk el Budapestre.

Terminál információ

A Malpensa repülőtér Milánó legnagyobb repülőtere. Két terminál a T1 és a T2 szolgálja ki az utasokat. A Wizz Air budapesti járatai a T1-ből indulnak. A terminál második emeletén találjuk a check-in pultokat. A tranzit területén kozmetikai termékeket, delikátesz élelmiszereket, italokat és dohányárut a Dufry Shops Tax & Duty Freeben, olasz csokoládé variációkat, díszdobozos pralinékat, különleges csokoládé szivarokat a Venchi pultjánál vásárolhatunk. Eredeti buffalo mozzarellából készült ételeket, könnyű szendvicseket és desszerteket az Obika' Mozzarella Barban fogyaszthatunk. A terminálon ATM automaták, pénzváltó, gyógyszertár, játszótér, imaszoba, prémium váróterem és ingyenes wifi szolgáltatás áll az utasok rendelkezésére.

A Bergamo repülőtér egy kicsi, egyterminálos repülőtér. A légitársaságok check-in pultjait a földszinten találjuk. Az ellenőrzések után minőségi borokat és csokoládékat a Bottega Dei Sapori-ban, ajándékokat és emléktárgyakat a Legamiban vásárolhatunk. Hagyományos olasz pizzákat és tésztaételeket a Panino Giustoban ehetünk. A terminálon találunk ATM automatákat, pénzváltót, gyógyszertárt, VIP várótermet és dohányzóteraszt.

A Linate repülőtér főleg a belföldi és a rövidtávú külföldi járatokat fogad és indít. Ez Milánó legkisebb repülőtere. A terminál első, indulási szintjén vannak a légitársaságok check-in pultjai. A beszállókapuk nyitásáiga várakozási időt üzletekben és éttermekben tölthetjük el. Vámmentes termékeket a Dufry Storeban, újságokat, magazinokat és kisebb ajándéktárgyakat a Hudson Newsban vásárolhatunk. Olasz és nemzetközi ételeket, könnyed olasz borokat a Wine & Food Restaurantban, gyors szendvicseket, salátákat a Panino Giustoban fogyaszthatunk. A terminálon megtalálhatóak a fontosabb közszolgáltatások, mint az ATM automata, pénzváltó, gyógyszertár, imaszoba és ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférés.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával érkezni. A Malpensa repülőtérre leggyorsabban, kb. fél óra alatt, a Malpensa Express vonatokkal utazhatunk. A Bergamo repülőtér több mint 40 km-re fekszik Milánótól, ahova menetrend szerinti buszokkal és vonatokkal juthatunk el. A vonatok a Bergamo pályaudvarra érkeznek, ahonnan busszal utazhatunk a repülőtérre. A Linate repülőtérre a legkönnyebb az eljutás, mivel közel, mindössze 8 km-re fekszik a belvárostól. Választhatjuk a 73-as vagy az x73-as buszjáratokat, valamint az 1-es metrót is.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapest repülőtere a belvárostól 22 km-re fekszik. A központba a leggyorsabban és a legegyszerűbben a terminál előtt várakozó taxikkal vagy a háztól házig közlekedő repülőtéri minibuszokkal utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.