Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London Luton - Debrecen útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Debrecen úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London Luton ide: Debrecen

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

12 967 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

8

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1653 kilométer

2ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Debrecen

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Debrecen csak egy repülőtérrel rendelkezik: Debrecen.
A Skyscanneren London Luton indulású, Debrecen úti célú járatra talált legjobb ár 12 967 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 30p az átlagos repülési idő London Luton indulással, Debrecen úti célig.
Egyetlen légitársaság van, melynek London Luton indulással közvetlen járata van Debrecen úti célhoz.
Heti 8, London Luton indulású járat van Debrecen úti célhoz január hónapban.

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok London Lutonról Debrecenbe

A London Luton Repülőtérről (LTN) egyetlen légitársaság, a Wizz Air közvetlen járataival utazhatunk a Debrecen Nemzetközi Repülőtérre (DEB). A Wizz Air a hét minden napján biztosít légi összeköttetést London és Debrecen között.

Terminál információk

A London Luton Repülőtér London negyedik legforgalmasabb repülőtere. Főleg fapados és charterjáratokat szolgál ki. A terminál alsó szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Ha már előre, online intéztük a jegykezelést, és poggyászt sem szeretnénk feladni, akkor egyenesen a felső szintre, a biztonsági ellenőrzéshez mehetünk. Az indulási csarnokban poggyászfóliázót, ATM automatát, pénzváltót, több gyorséttermet és kávézót találunk. A jegykezelés és a biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén már számos étterem és üzlet kínálatából válogathatunk. A várakozást az ingyenesen elérhető wifi szolgáltatás teszi még kellemesebbé. Klasszikus vámmentes termékeket, a legnagyobb parfümházak illatait és kozmetikai termékeit, minőségi italokat, édességeket és dohányárut az Aelia Duty Freeben vásárolhatunk. Kozmetikai cikkeket, babaápolási termékeket, utazási kellékeket és vény nélkül kapható gyógyszereket a Bootsban, napilapokat, magazinokat és könyveket a WHSmithben, szórakoztató elektronikai cikkeket és kiegészítőket a Dixons Travelben szerezhetünk be. Minőségi alapanyagokból készült bonbonokat, különleges étrendeknek megfelelő, mint a paleo, gluténmentes, vegán, vegetariánus, tejtermékmentes csokoládékat a Hotel Chocolatban találunk. Gyors harapnivalókat, ízletes szendvicseket, friss salátákat, hideg és meleg italokat a Benugoban, Est Barban, Pret A Mangerben és a Starbucks Coffeeban fogyaszthatunk. Az olasz és az amerikai konyha különlegességeket, pizzákat, házias tésztákat és faszénen sült hamburgert a Frankie & Benny’sben ehetünk. Tipikus angol pub menüvel, csapolt sörökkel, minőségi borokkal és alkoholmentes italokkal a Bar 10 várja az utasokat.

Exkluzív körülmények között tölthetjük el a várakozási időt az Aspire váróban, ahol a prémiumszolgáltatások mellett, hatalmas repülőtérre nyíló kilátásban is részünk lehet.

Hasznos információk

A repülőtér 50 km-re északra fekszik London belvárosától. Ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával érkezni és elkezdeni a jegykezelést. A leggyorsabban vonattal juthatunk el a repülőtérre. London belvárosából vonattal a Parkway Station állomásig utazhatunk, ahonnan 10 percenkét induló buszjáratok biztosítják a transzfert a terminálhoz. Közvetlen összeköttetést London belvárosa és a repülőtér között a National Express, a GreenLine 757, az Easybus és a Stagecoach 99 buszjáratok biztosítják. Az autóval érkezők az M1, M25 és az A505 utakon juthatnak el a repülőtérre, ahol rövid, közép és hosszú távú parkolók közül választhatnak. A schengeni térségbe tartozó országokba, így Magyarországra is, érvényes személyi igazolvánnyal utazhatunk.

Mire számíthatunk Debrecenben

Debrecenben meleg csapadékos nyarak és enyhe száraz telek vannak. A legtöbb csapadék júniusban esik. Érkezéskor +1 órás időeltolódással számolhatunk. A repülőtér Debrecen belvárostól 7 km-re fekszik. A központba busszal vagy taxival utazhatunk. A repülőtéri buszok a Wizz Air rendszeres járatainak érkezéséhez és indulásához igazodva közlekednek.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.