Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Salzburg útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Salzburg úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London ide: Salzburg

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

13 773 Ft

Közvetlen légitársaságok

5

Járatok a héten

12

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1025 kilométer

1ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ryanair

Salzburg

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Salzburg csak egy repülőtérrel rendelkezik: Salzburg.
A Skyscanneren London indulású, Salzburg úti célú járatra talált legjobb ár 13 773 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 55p az átlagos repülési idő London indulással, Salzburg úti célig.
5 légitársaság van, melynek London indulással közvetlen járata van Salzburg úti célhoz.
Heti 12, London indulású járat van Salzburg úti célhoz január hónapban.

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Londonból Salzburgba

Londonból Salzburgba közvetlen és közvetett járatokkal is eljuthatunk. London Heathrow Repülőtérről (LHR) szombaton és vasárnap a British Airways, London Stansted Repülőtérről (STN) kedd és csütörtök kivételével naponta a Ryanair, London Gatwick Repülőtérről (LGW) pedig a British Airways, Norwegian, Thomas Cook Airlines, Monarch és az EasyJet légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat Salzburg W. A. Mozart Repülőtérre (SZG). Közvetett járatokat átszállással a Lufthansa, KLM, SAS, Austrian Airlines és a Germanwings légitársaságok biztosítanak.

Terminál információk

A Heathrow reptér a belvárostól 25 km-re fekszik. A repülőtérre leggyorsabban a Paddington állomásról induló Heathrow Express vonattal, vagy a Piccadilly vonalon közlekedő metrókkal utazhatunk. Az autóval érkezők könnyedén megközelíthetik az M4-es és az M25-ös autópályákon. A repülőtéren öt terminált találunk. A Salzburgba induló British Airways járatok az 5-ös terminálból indulnak. Az terminálon számos exkluzív márkát árusító butik, vámmentes üzlet, étterem és kávézó kínálatából válogathatunk. Nyugodt és pihentető körülmények között várakozhatunk a BA Galleries Club Lounge vagy a BA Concorde Room prémium várótermekben.

Stansted Londontól 46 km-re fekszik, ahova leggyorsabban a Liverpool Street állomásról induló Stansted Express vonattal utazhatunk. Autóval az M11-es autópályán közelíthető meg. Stansted egy terminállal üzemel. A terminál fő épületében találjuk az utasfelvételi pultokat, a három különálló terminálszárnyban pedig a beszállókapukat. A központi épület és a terminálszárnyak között mozgójárdák és tranzit-vonatok biztosítják a transzfert. A terminálon számos üzlet, mint a Boots, Hamleys, Next,Fat Face, Dixons Travel kínálatából szemezgethetünk. A repülőtér és a Ryanair légitársaság között kötött egyesség keretében, a kézipoggyász mellett a repülőtéren vásárolt termékeket egy normál méretű bevásárló táskában ingyenesen vihetjük fel a repülőgépre.

A Londontól 40 km-re fekvő Gatwickre a legegyszerűbben a nonstop közlekedő Gatwick Express vonattal utazhatunk. Autóval az M23-as autópályán érhető el. A repülőtéren két terminál van. A British Airways és az EasyJet járatai az északi terminálból, a Monarch, Norwegian és a Thomas Cook Airlines járatai a déli terminálból indulnak. Mindkét terminálon többféle üzlet, étterem és bár várja az utasokat. Az éttermek terén válogathatunk a jól ismert gyorséttermi láncok ételeiből, valamint az angol és a nemzetközi konyha, mint a Jamie's Italian, Nando's és a Wetherspoon kínálataiból.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Londonból Salzburgba érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.

Mire számíthatunk Salzburgban

Salzburgban a nyarak kellemesen melegek. 20 fok körüli hőmérsékletekkel, viszont nagyon sok csapadékkal kell számolnunk. Télen fagypont alatti értékek és minimális havazás a jellemző. London és Salzburg között +1 órás időeltolódás van. A repülőtér a központtól mindössze 4 km-re fekszik, ahová a 2-es, 27-es és a 10-es buszokkal vagy taxival utazhatunk a legegyszerűbben. Busszal és taxival is kb. 15-20 perc a menetidő a repülőtér és a belvárosi főpályaudvar között.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.