Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Debrecen útvonalon!

járatinformációk innen: London ide: Debrecen

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

13 374 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

8

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1623 kilométer

2ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Debrecen

1 repülőtér

A cikkben szereplő információk 2015 júliusában aktuálisak biztosan

Járat információk a London – Debrecen vonalon

Ha Magyarország keleti területeire szeretnénk eljutni a brit fővárosból, akkor nem muszáj a fővárosban landolni, és onnan továbbutazni, hanem érkezhetünk közvetlenül a Debreceni Repülőtérre is. A budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér után ez az ország következő legforgalmasabb repülőtere, ami Debrecen városközpontjától mintegy 7 km-re terül el. A Wizz Air indít közvetlen járatokat a két város között. Ezek általában napi rendszerességgel indulnak, így ha időben foglalunk, viszonylag rugalmasan választhatjuk meg utazásunk időpontját. A gépek a London – Luton repülőtérről indulnak, ami London negyedik legnagyobb reptere, és északi irányban 45 km-re fekszik a brit fővárostól.

Terminál információk

A gépek London - Luton repülőtér termináljáról szállnak fel, ahol kellemesen eltölthetjük a gépünk felszállásáig hátralévő időt. A vendéglátó egységek közül érdemes megemlíteni a vintage stílusú, mégis modern benyomást keltő bárt, ahol ízletes menükkel és minőségi italokkal várják az utazókat. A terminál vendéglátóhelyein emellett ehetünk többek között salátákat, gyümölcsöket, turmixokat, péksüteményeket, pizzákat, tésztaféléket, doughnut-okat és mindenféle gyorsételt is. Ha a pénztárcánk megengedni, egy jó kis shopping is beleférhet az időnkbe, többek között napszemüvegeket, márkás ruhákat, fehérneműket, kalapokat, sálakat, táskákat és sportruházatot is vásárolhatunk az üzletekben.

A repülőgépek Debrecen repülőterén landolnak, ami kb. 7 km-re fekszik a városközponttól. Többféle közlekedési eszközzel is eljuthatunk a belvárosba. Mehetünk például busszal. A reptéri buszjáratok a Debreceni Egyetemig közlekednek, és megállnak a város olyan jelentősebb csomópontjainál is, mint amilyen a belváros, a vasútállomás, vagy éppen a Főnix Csarnok. A jegy 500 forintba kerül. Taxival is utazhatunk, a városon belüli úti célpontokhoz fix tarifával visznek el a sofőrök.

Hasznos információk

Fontos, hogy olyan úti okmány legyen nálunk utazáskor, ami még a hazaút dátumakor is érvényes! Ez lehet az útlevél vagy a személyi igazolvány is, viszont a régebbi, könyv alakú igazolványt nem minden légitársaság fogadja el. Ha ilyennel rendelkezünk, akkor érdemes lehet az útlevelet is kiváltani. A reptérre minimum 2 órával az utazás megkezdése előtt érjünk ki, hiszen a jegy kezelése, a poggyász feladás, a kézi poggyász átvizsgálása nem éppen kevés időt vesz igénybe. A check-in előtt érdemes előkészíteni a repjegyet (vagy a kiprintelt beszállókártyát), és az úti okmányokat. A helyek elfoglalása beszállási sorrendben történik, így aki kisgyerekkel utazik, érdemes minél hamarabb megérkeznie a reptérre, hogy legyen a számukra megfelelő hely. A várakozás fennmaradó idejét pedig vásárolgatással is elüthetjük – vagy ha az utazás izgalmában megéheznénk, a terminálok vendéglátóegységeiben is jól elüthetjük az időt.

Debreceni infómorzsák

Debrecenben landolva ne felejtsük el 1 órával előrébb állítani az óráinkat, mivel ennyi az időeltolódás a 2 város között. Ha Angliában is vezettünk, és Magyarországon is ez a terv, akkor készüljünk fel, hogy egy kis időbe biztos beletelik, amíg (megint) megszokjuk a jobboldali közlekedést. A hivatalos fizetőeszköz Magyarországon a magyar forint, de egyes éttermek és szállodák eurót is elfogadnak.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.