Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Kuala Lumpur - Bangkok útvonalon!

járatinformációk innen: Kuala Lumpur ide: Bangkok

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 416 Ft

Közvetlen légitársaságok

11

Járatok a héten

171

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1213 kilométer

2ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

AirAsia

Bangkok Suvarnabhumi Intl és Bangkok Don Meung Intl

2 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Bangkok 2 repülőtérrel rendelkezik: Bangkok Suvarnabhumi Intl és Bangkok Don Meung Intl.
A Skyscanneren Kuala Lumpur indulású, Bangkok úti célú járatra talált legjobb ár 9 416 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 0p az átlagos repülési idő Kuala Lumpur indulással, Bangkok úti célig.
11 légitársaság van, melynek Kuala Lumpur indulással közvetlen járata van Bangkok úti célhoz.
Heti 171, Kuala Lumpur indulású járat van Bangkok úti célhoz július hónapban.

A cikkben szereplő információk 2015 decemberében aktuálisak

Közvetlen gépekkel is eljuthatunk Kuala Lumpurról Bangkokba: az Air Asia, a Thai Lion Air, a Malindo Air, a Malaysia Airlines, a Thai Airways, a Bangkok Airways és a Myanmar Airways is indít olyan járatokat, ahol nem kell átszállnunk. A bőséges kínálatnak hála rugalmasan választhatjuk meg a számunkra ideális utazási időpontot. A gépek Kuala Lumpur nemzetközi repülőteréről szállnak fel, ami Malajzia elsőszámú repterének számít, és mintegy 45 kilométerre terül el Kuala Lumpur belvárosától. Egyes járatok a Don Mueang, míg más gépek a Suvarnabhumi repülőtérre érkeznek.

Az adott légitársaságtól függ, hogy gépünk a kuala lumpuri reptér mely termináljáról indul. Például az Air Asia és a Malindo Air gépei a klia2 nevű terimnálról szállnak fel, míg a Myanmar Airways és a Bangkok Airways járatai a Satellite nevű terminálról indulnak. Mindkét terminálon sok üzletet és éttermet találunk, így könnyen elrepül a gépünk felszállásáig hátralévő idő. A Satellite terminálon még reflexológiás és masszázsközpontot is találunk, így arra is van módunk, hogy egy alapos, ellazulós feltöltődéssel kezdjük meg az utazást. A Satellite terminálon több vámmentes üzletet is találhatunk, a többi üzletben pedig egyebek mellett divatos ruhákat, utazási kellékeket, gyógyászati termékeket, játékokat, parfümöket, fehérneműket, ékszereket és szuveníreket is vásárolhatunk. Éttermekben és kávézókban sincs hiány a terminálon, ami ingyenes wifi hozzáférést is kínál utasainak. A klia2 terminál is hasonlóan kellemes feltételeket biztosít a várakozási idő kitöltésére.

A járatok Bangkok Don Mueang vagy Suvarnabhumi repülőterére érkeznek. A Don Mueang reptéren az összes járat az 1-es terminálon landol, ám a tervek szerint 2015 év végétől a 2-es terminált is megnyitják, így utazás előtt mindenképp járjunk utána, hogy hová érkezik a gépünk. A reptérről tömegközlekedéssel is továbbutazhatunk, például busszal. A 29-es buszjárat Bangkok vasútállomásáig közlekedik például. Az 59-es busz végállomása Ratchadamnern Sanamlung, a 187-esé pedig Thanam Sipraya. Légkondicionált buszokra is szállhatunk. Az A1 jelzésű járatok az 1-es terminál érkezési oldalának 7-es számú bejáratától indulnak 20 percenként, és egészen a bangkoki buszpályaudvarig közlekednek. A vasúti közlekedést is választhatjuk, a Don Mueang vasútállomás fél kilométerre található a reptértől. Egy felüljárón keresztül közelíthetjük meg, ami az 1-es terminál 2. szintjéről indul. Vonattal a Hua Lumpong vasútállomásig utazhatunk, ahonnan az ország legtöbb területe elérhető. Egyes járatok a Suvarnabhumi repülőtérre érkeznek. A két repülőtér között egyébként ingyenes buszjáratok közlekednek. Taxival és bérelt autóval mindkét repülőtérről továbbutazhatunk, és a Suvarnabhumi reptérről is több tömegközlekedési lehetőség is szóba jöhet.

Magyar állampolgárok vízum nélkül is beutazhatnak Thaiföldre (30 napot nem meghaladó turista célú beutazás esetén, ha a belépés légi határátkelőhelyen történik). Megfelelő indoklással a vízummentes tartózkodást egyszer meg lehet hosszabbítani.

Infómorzsák Bangkokról

Kuala Lumpur és Bangkok éghajlata is trópusi, mégis elég nagy eltérések vannak a két város időjárását tekintve. Például a nagyon párás és csapadékos Kuala Lumpur után (ahol átlagosan több mint 2400 mm eső esik évente) Bangkok jóval szárazabb (a maga mintegy 1500 mm éves csapadékával). Ugyanakkor májustól októberig Bangkokban is sok csapadék hullik! Az éves hőmérséklet-eloszlás mindkét városban nagyjából egyenletes. Bangkokba érve ne felejtsük el az óraátállítást, Bangkokban 1 órával korábban van mindig, mint Kuala Lumpurban.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.