Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Cardiff - Budapest útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Budapest úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Cardiff ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

47 294 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1686 kilométer

4ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

KLM

Budapest

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Budapest csak egy repülőtérrel rendelkezik: Budapest.
A Skyscanneren Cardiff indulású, Budapest úti célú járatra talált legjobb ár 47 294 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
4ó 40p az átlagos repülési idő Cardiff indulással, Budapest úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Cardiff indulással közvetlen járata van Budapest úti célhoz.

Cardiff – Budapest járatok

A feltüntetett információk 2016 májusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Cardiffból Budapestre

Cardiffból csak közvetett, egy vagy két átszállásos járatokkal tudunk elrepülni Budapestre. A KLM, Air France, British Airways, Alitalia, Aer Lingus és a Flybe légtársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Cardiff Nemzetközi Repülőtér (CWL) és Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) között.

Terminál információk

A cardiffi repülőtéren egy kis terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása zajlik, a terminál alsó szintjén találjuk. A check-in pultok általában a járatok indulása előtt minimum két órával nyitnak ki. Ha már otthonról igénybe vettük az online check-in szolgáltatást, vagy mobil applikáción keresztül kezeltettük jegyeinket és poggyászt sem szeretnénk feladni, a pultokat kihagyva egyenesen az utasbiztonsági ellenőrzéshez mehetünk. Az ellenőrzések után a tranzit területére érkezünk, ahol a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. A kapuk kb. 30 perccel a járatok indulása előtt nyitnak ki. Itt még számolni kell egy gyors úti okmány és beszállókártya ellenőrzéssel. A kapuk nyitásáig a várakozási időt vásárlással, egy ital vagy egy ízletes étel elfogyasztásával tehetjük kellemesebbé. Frissen készített szendvicseket, salátákat, gyors harapnivalókat, kávékülönlegességeket és különféle kézműves söröket a Caffè Ritazzaban és a The Beer Houseban fogyaszthatunk. Ha kisebb vásárlással töltenénk el az időnket, válogathatunk a WHSmith, a Nuance Tax and Duty Free és a Sportswear @ Nuance üzletek kínálataiból. A WHSmithben újságokat, magazinokat, könyveket, édességeket és snackeket, a Sportswear @ Nuance-ban a Cardiff City, Swansea City és a Cardiff Blues csapatok mezeit és ereklyéit, a Nuance Tax and Duty Freeben pedig világhírű parfümházak kozmetikai termékeit és illatait, helyi és nemzetközi italokat, delikátesz élelmiszereket és dohányárut vásárolhatunk. Választhatjuk az Executive Lounge személyre szabott szolgáltatásit is, ahol korlátlan étel- és italfogyasztás, ingyenes wifi szolgáltatás, valamint fax, nyomtató és telefon áll az utasok rendelkezésre.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával megérkezni. Cardiff repülőtere a belvárostól 19 km-re, nyugatra fekszik. Az autóval érkezők az A48-as és az A4050-es utakon közelíthetik meg. A terminál előtt több parkolási lehetőség közül lehet választani, legyen szó akár rövid, vagy hosszú távú parkolásról. A városból, gyorsan és egyszerűen utazhatunk a 30 percenként közlekedő Cardiff Airport Express T9-es busszal, vagy taxival is.

Mire számíthatunk Budapesten

Cardiff és Budapest között +1 órás időeltolódás van. Budapest repülőtere a várostól 22 km-re fekszik. A belvárosba leggyorsabban a terminál előtt várakozó taxikkal vagy a miniBUD minibuszokkal utazhatunk. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a városba jutni, akkor a 200E busz járataival a Kőbánya- Kispest metrómegállóig utazhatunk, ahonnan az M3-as metróval lehet folytatni az utazást. Budapesten a nyarak melegek, gyakran 30 feletti hőmérsékletek vannak, télen pedig fagypont alatti értékek a jellemzőek. A csapadék általában egyenletesen oszlik el az év folyamán, nyáron néha heves zivatarok vannak.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.