Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Vaasa útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Vaasa úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Budapest ide: Vaasa

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

65 689 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1744 kilométer

4ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Finnair

Vaasa

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Vaasa csak egy repülőtérrel rendelkezik: Vaasa.
A Skyscanneren Budapest indulású, Vaasa úti célú járatra talált legjobb ár 65 689 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
4ó 30p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Vaasa úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Vaasa úti célhoz.

A feltüntetett információk 2016 áprilisban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Vaasa-ba

Budapestről közvetlen járatok nem indulnak a Finnország nyugati partján fekvő Vaasa-ba. Vaasa Repülőtér között (VAA) és Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) között a Finnair, SAS és az Air France légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál szolgálja ki az utasokat. A SAS és az Air France járatai a 2A terminálról a Finnair gépei pedig a 2B terminálról indulnak. Mindkét terminál felső szintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, a poggyászok feladása és az úti okmányok ellenőrzése zajlik. A Finnair, Sas és az Air France utasai a pultokon kívül az önkiszolgáló check-in automatákon is kezeltethetik jegyeiket. A jegykezelést az utasbiztonsági ellenőrzés követi. Ha gyorsan, sorban állás nélkül szeretnénk a repülőgéphez jutni, akkor válasszuk a VIP Fast Check-in szolgáltatást. A szolgáltatást igénybe vevőknek elég a járat indulása előtt 45 perccel a reptérre érkezniük, ahol soron kívül juthatnak át az ellenőrzési pontokon. További exkluzív szolgáltatásokat élvezhetünk a Celebi-Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business vagy a MasterCard prémium várókban. A tranzit területén a beszállókapuk nyitásáig üzletekben, bárokban és éttermekben tölthetjük el a várakozási időt. Mediterrán fűszerezésű görög specialitásokat a Kouzinaban, könnyed olasz tésztákat és pizzákat a Negroniban, frissen készült szendvicseket, kiváló tapasz variációkat a TA.SH.BA-ban ehetünk. A repülőtéren kisebb ajándékokat és emléktárgyakat is könnyedén beszerezhetünk a Gift Point, Memories of Hungary, Budapest & Music és a Hungaricum Wine & Fine Food üzletekben. Vámmentes termékeket, parfümöket, kozmetikumokat, dohányárut, italokat és delikátesz élelmiszereket a Heinemann Duty Freeben vásárolhatunk. Világmárkák divatos női, férfi és gyerek kollekcióit a Hugo Boss, Burberry, Montblanc, Playersroom, Guess, Calvin Klein, Victoria’s Secret és a Lovely You üzletekben keresgélhetünk.

A repülőtér minden szintjén, így még a kilátóteraszon is két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. A kilátóterasz minimális díj ellenében a nap 24 órájában látogatható. A teraszon a Porte Café & Bar biztosít a látogatók részére a frissítő italokat és a harapnivalókat.

Hasznos információk

A check-in pultok általában a járatok indulása előtt két órával nyitnak. Javasolt legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni. A terminálon érdemes folyamatosan figyelemmel követni a járatinformációs kijelzőket, mivel nagyobb forgalom esetén a beszállókapuk száma változhat. A kapuk előtt számoljunk még egy gyors úti okmány és beszállókártya ellenőrzéssel. Budapest belvárosából a leggyorsabban a repülőtéri minibuszokkal, vagy taxival juthatunk ki a repülőtérre. Budapestről Vaasa-ba érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatunk.

Mire számíthatunk Vaasa-ban

Vaasa-ban, mint általában minden skandináv városban enyhe nyarak és hideg telek vannak. Nyáron 20 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig jóval fagypont alatti értékek a jellemzőek. Budapest és Vaasa között +1 órás időeltolódás van. A repülőtér Vaasa központjától 10 km-re, délkeletre fekszik. A repülőtérről a 10-es és a 4-es helyi buszjáratokkal, valamint taxival vagy bérelt autóval utazhatunk a városba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.