Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Rennes útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Rennes

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

67 752 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1565 kilométer

4ó 5p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

Rennes

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Rennesbe

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) a Rennes Saint-Jacques Reptérre (RNS) az Air France, KLM, British Airways, Air Berlin, Eurowings, Swiss, Smart Wings, TAP Portugal, Czech Airlines, Brussels Airlines, Austrian Airlines, Germanwings, Alitalia, LOT, SAS, Lufthansa, Turkish Airlines és az Aeroflot biztos légi összeköttetést. Az utazás egy vagy két átszállással biztosított, közvetlen járatok ezen az útvonalon nincsenek. A járatok a hét minden napján közlekednek, útitervünknek megfelelően utazhatunk a nap bármely szakában, azonban a legrövidebb utazási időt az Air France és a KLM biztosítja.

Terminál információk

A budapesti repülőtér két, egymáshoz közeli terminállal (2A és 2B) üzemel, melyek a tranzitban egyesülnek. A közepes méretű reptér általában forgalmas, de nem túlzsúfolt.

A jegykezelést és poggyászfelvételt szolgáló utasregisztrációs pultok mindkét terminálon a felső, indulási szinten találhatóak. Beszállókártyánkat akár a kihelyezett készülékek segítségével is kinyomtathatjuk, de telefonunk vagy tabletünkön tárolva is bemutatható. A pontos terminálról szóló információt a jegyünkön találjuk.

Mindkét terminálon és később a tranzitban kedvező számban találunk étkezési és vásárlási lehetőségeket, a repülőtér egész területen pedig két órán keresztül ingyenesen használhatjuk a wifit és több ATM is a rendelkezésünkre áll.

Hagyományos szuveníreket kínál a Gift Point vagy a Memories of Hungary. A gyerekeknek érdemes benézni a kreatív ötletekkel teli Living Toys üzletébe vagy a galérián kialakított játszótérre.

A Heinemann Duty Free üzletében hagyományos vámmentes termékeket vásárolhatunk a parfümtől a dohányáruig. Itt is, mint a reptér összes üzletében a forint mellett euróval is fizethetünk.

A várakozási idő zömét érdemes a tranzit területén eltölteni, ahol számos ülőhely is a rendelkezésünkre áll a beszállókapuk környékén.

Többek között a Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Swarovski kollekciói várják a vásárolni vágyókat, akik pedig exkluzív körülmények között várakoznának, látogassanak el a Master Card vagy a Celebi Platinum prémium váróiba.

A SkyCourt területén a világkonyha többféle ízéből is válogathatunk. Ha magyaros vagy kontinentális ízekre vágynánk, térjünk be a Gundel vagy a Leroy éttermeibe, de már itt a francia konyhára hangolódva, érdemes megkóstolni a Hippopotamus finomságait.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlott a járat indulását megelőző két órával kiérkezni. A kézipoggyász számát és méretét az adott légitársaság határozza meg, erről utazás előtt érdemes tájékozódni. Franciaország a schengeni övezethez tartozik, így útlevél helyett, személyi igazolvánnyal is utazhatunk.

Mire számíthatunk Rennesben

A Bretagne kulturális és történelmi központjaként is emlegetett egyetemvárosban egész évben enyhe idővel számolhatunk. Nyáron a maximum hőmérséklet 27 fok körül, télen a minimum általában nulla fok felett alakul. Több csapadékra inkább az év elejei és az őszi hónapokban érdemes készülni. A város semmiképpen sem nevezhető pénztárcakímélőnek, akár 60-120%-os árkülönbségekkel is kalkulálhatunk.

Autóval az E50/N136-os úton haladva, vagy tömegközlekedéssel a repülőtér és a République metrómegálló között közlekedő 57-es járattal juthatunk el a 6 km-re fekvő belváros felé.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.