Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Düsseldorf útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Düsseldorf úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Budapest ide: Düsseldorf

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

23 166 Ft

Közvetlen légitársaságok

3

Járatok a héten

14

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1025 kilométer

1ó 50p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

eurowings

Düsseldorf és Weeze

2 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Düsseldorf 2 repülőtérrel rendelkezik: Düsseldorf és Weeze.
A Skyscanneren Budapest indulású, Düsseldorf úti célú járatra talált legjobb ár 23 166 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 50p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Düsseldorf úti célig.
3 légitársaság van, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Düsseldorf úti célhoz.
Heti 14, Budapest indulású járat van Düsseldorf úti célhoz szeptember hónapban.

Budapest – Düsseldorf járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Düsseldorfba

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Düsseldorf Nemzetközi Repülőtérre egy légitársaság a Germanwings indít közvetlen járatokat. A légitársaság a hét minden napján, hétköznaponként napi kétszer, míg hétvégén napi egyszer biztosít légi összeköttetést Budapest és Düsseldorf között. Közvetett járatokat a KLM, Austrian Airlines, Ryanair, Swiss, Czech Airlines, LOT- Polish Airlines és az Air Berlin légitársaságok ajánlatai közül válogathatunk. A légitársaságok járatai a Düsseldorf Nemzetközi repülőtérre érkeznek, kivétel a Ryanair, ami a Düsseldorf Weeze Nemzetközi Repülőtérre szállítja utasait.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál szolgálja ki az utasokat. A Germanwings járatai a 2B terminálból indulnak. Az indulási szinten találjuk a check-in pultokat, ahol a jegykezelés, úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. A poggyászok feladása előtt lehetőség van a TrueStar Group csomagfóliázónál biztonsági fóliázást kérni bőröndünkre. A biztonsági ellenőrzések után a tranzitba jutunk, ahol a beszálló kapuk nyitásáig kell várakozni. A várakozási idő eltöltését több étterem, kávézó és üzlet teszi kellemesebbé. A SkyCourt és a galéria területén számos étterem és bisztró kínálata közül válogathatunk. A Hippopotamus a francia ízekkel, a Kouzina hamisítatlan görög ételekkel, a Negroni olasz különlegességekkel, míg a Gundel magyar specialitásokkal várja az utasokat. Több gyorsétterem, mint a KFC, Upper Crust vagy a Burger King kínálatából is válogathatunk. Ha csak egy kávét vagy egy italt szeretnénk elfogyasztani, akkor választhatjuk a Costa Coffee, Caffé Ritazza vagy a The Terrace bár egyikét. Indulás előtt kisebb ajándéktárgyakat is könnyedén beszerezhetünk a Gift Point és a Memories of Hungary üzleteiben. A divat világmárkai is megtalálhatóak a Playersroom, Polo Ralph Lauren, Victoria’s Secret, Burberry és a Hugo Boss butikjaiban. A Hub és a Relay pultjainál friss napilapokat, magazinokat és könyveket vásárolhatunk. Különleges magyar élelmiszerekkel és italokkal várja az utasokat a Hungaricum Wine & Fine Food üzlete.

A terminál területén több ATM automata, pénzváltó, játszótér és prémium várótermek állnak az utasok rendelkezésére. A galériaszinten található kilátóterasz a nap 24 órájában látogatható. A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatás érhető el.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt legalább két órával érkezni. A schengeni térségbe tartozó németországi Düsseldorfba való beutazáskor elegendő érvényes személyi igazolvánnyal rendelkezni. Speciális igényeinket indulás előtt 48 órával szükséges jelezni a repülőtéren, így biztosítva a szükséges segítség előkészítését. Utazás előtt ajánlatos az Európai Egészségbiztosítási Kártyát kiváltani és utasbiztosítást kötni.

Mire számíthatunk Düsseldorfban

Düsseldorfban gyakran lehet csapadékkal számolni a kontinentális és óceáni éghajlatának köszönhetően. Magyarországhoz képest enyhébb telek és hűvösebb nyarak jellemzik. A Düsseldorf Nemzetközi Repülőtér a várostól 10 km-re fekszik. Ha tömegközlekedéssel szeretnénk a városba jutni, akkor választhatjuk a 11 S-Bahn szerelvényeit vagy a busz járatokat, amik közvetlenül az érkezési oldalról indulnak. A Düsseldorf Weeze Repülőtérről ami a várostól 70 km-re fekszik, a két óránként induló busz járatokkal vagy taxival lehet a legegyszerűbben eljutni Düsseldorfba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.