Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Brüsszel Charleroi Bru South útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Brüsszel Charleroi Bru South

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

19

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1129 kilométer

2ó 5p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ryanair

Brüsszel Charleroi Bru South

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Brüsszel Charleroi Bru South csak egy repülőtérrel rendelkezik: Brüsszel Charleroi Bru South.
A Skyscanneren Budapest indulású, Brüsszel Charleroi Bru South úti célú járatra talált legjobb ár . Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 5p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Brüsszel Charleroi Bru South úti célig.
2 légitársaság van, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Brüsszel Charleroi Bru South úti célhoz.
Heti 19, Budapest indulású járat van Brüsszel Charleroi Bru South úti célhoz július hónapban.

A cikkben szereplő információk 2016 augusztusában aktuálisak biztosan

Átszállás nélkül is elrepülhetünk Budapestről Brüsszel South Charleroi repülőterére. A Wizz Air és a Ryanair is indír közvetlen járatokat ezen a légi útvonalon. Jellemzően napi néhány járat közül választhatjuk ki a számunkra ideálisat. A gépek a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről szállnak fel, és a brüsszeli South Charleroi (CRL) reptéren landolnak, ami a Charleroi-hoz tartozó Gosseliesben terül el, kb 7 km távolságra magától a várostól, és kb. 45 km-re délre Brüsszel központjától.

A Ryanair és a Wizz Air járatai is a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 B termináljáról szállnak fel, ahol kellemesen eltölthetjük a várakozási időt. Nincs akadálya itt egy kis ügyintézésnek sem, mertpénzfelvevő automatát és pénzváltót is találhatunk a terminálon. Ha van nálunk okostelefon, laptop vagy notebook, akkor a reptéri wifi hálózatra csatlakozva is bömgészhetjük a világhálót. Ha éhesek lennénk, akkor pedig finom olasz pizzák és pasták, baguettek, szendvicsek és sütik várnak a terminál vendéglátó egységeiben. Ha shoppingolnánk, akkor a 2 B terminálon delikát élelmiszereket, parfümöket, kozmetikumokat és egyéb termékeket kedvező áron vehetünk a vámmentes üzletben.

A gépek a brüsszeli South Charleroi (CRL) reptér egyetlen terminálján landolnak. Innen a helyi TEC buszokkal továbbutazhatunk a charleroi vasútállomásra. Emellett egy Airport Express-A busszal is eljuthatunk a közeli városka vasútállomására. Közvetlenül a terminálon is vásárolhatunk kombinált busz + vonatjegyeket. Néhány buszjárat indul a reptérről Luxembourgba, Metzbe, Thionville-be és Lillébe is. Ezen kívül közvetlenül eljuthatunk Brüsszel Déli Vasútállomására is. A taxi és az autóbérlés is reális opció a továbbutazásra. Autóbérlés esetén praktikus megoldás a kiszemelt gépjármű típust előre, az interneten keresztül lefoglalni.

A repülőgép felszállása előtt mintegy 2 órával legyünk a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, ha mellőznénk a nagy rohanást! Itt először is kezeltessük le a jegyet, és adjuk fel a poggyászt is. Ezután átvizsgálják a kézi poggyászokat, majd hamarosan beszállhatunk a gépbe. Belgiumba a magyar állampolgároknak érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehet belépni. A régebbi, könyv alakú személyik is megfelelőek, és nem is szokott probléma lenni az elfogadásukkal. Ugyanakkor mégis javasolt inkább a plasztik kártya típusú személyi használata. Utazás előtt időben ellenőrizzük, hogy úti okmányunk még a hazautazás időpontjában is érvényes-e.

Infómorzsák Brüsszelről

A hivatalos fizetőeszköz az euró. A városban gyakran esik az eső, évente körülbelül 200 csapadékos napra számíthatunk, így esernyővel, esőkabáttal érdemes készülni. A nyarak általában hűvösebbek, mint Budapesten, a téli középhőmérséklet pedig 4 Celsius fok körül van.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.