Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Quito útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Quito

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

197 200 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 10610 kilométer

15ó 45p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

KLM

Quito

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 decemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Quitoba

Budapestről az ecuadori fővárosba közvetlen járatokat egy légitársaság sem indít, ezért egy, két de akár  három átszállással is számolnunk kell.

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) Quinto Nemzetközi Repülőtérre (UIO) a Condor, Iberia, KLM, Air France, British Airways, Lufthansa, Delta  vagy a Copa légitársaságok indítanak járatokat napi rendszerességgel.  A legrövidebb menetidővel és egy átszállással a KLM járataival repülhetünk el Ecuadorba.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál található, melyek közel fekszenek egymáshoz és a tranzit területén egybe is olvadnak A British Airways és az Iberia járatai a repülőtér 2B termináljáról, míg a többi légitársaság gépei a 2A terminál kifutópályáiról indulnak. Pontos terminálinformációt repülőjegyünkön találunk. A check-in pultok szolgálnak jegykezelésre, elsődleges úti okmány ellenőrzésre és poggyászfeladásra. Ezeket a pultokat a felső, indulási szinteken találjuk.  A jegykezelést követően az utas biztonsági ellenőrzés következik, ami után a közös tranzit területére jutunk. A beszállókapuk közelében bőven találni ülőhelyet, valamint különféle kávézók, éttermek, bárok és üzletek várnak minket, hogy a várakozási időt kellemesen töltsük el.

Napilapokat, magazinokat, könyveket, snackeket és üdítőket a Hub és a Relay üzleteiben találunk, a Virgin pedig utazási kellékeket, elektronikai cikkeket kínál.

Ajándékok, szuvenírek beszerzésének kiváló színtere lehet a hazai borokat és tradicionális magyar különlegességeket kínáló Hungaricum Wine & Fine Food vagy a Memories of Hungaryüzlete. Divatos kiegészítőket, italokat, édességet, kozmetikumokat, dohányárut a vámmentes termékeket forgalmazó Heinemann Duty Free árukínálatából választhatunk, melynek területén az utasbiztonsági ellenőrzést követően közvetlenül át is sétálunk. Egyedi készítésű, kézműves bonbonokat és marcipánkülönlegességeket a Szamos pultjainál vásárolhatunk, világhírű luxusporcelánt pedig a Herend

üzleté kínál.

A felső kategóriás divatüzletek közül megtaláljuk a Longchamp, Montblanc, Hugo Boss, Calvin Klein vagy  a Burberry kollekcióit, a sportosabb vonalat kedvelőknek pedig érdemes betérni a Playersroom üzletébe.

A világkonyha többféle ízeiből válogathatunk a SkyCourt éttermeit meglátogatva. Francia konyhával vár bennünket a Hippopotamus, görög finomságokkal a Kouzina, kontinentális ízekkel a Leroy, de a jól ismert KFC vagy McDonald’s menüiből is választhatunk.

Exkluzív, nyugodt környezetben várakozhatunk a prémium várókban, és némi szépségápolásban is részünk lehet a José Eber hajformázó szalonban vagy a Lian Day Spa masszázs szalonjában. A gyerekek szórakoztatására pedig ideális a galérián található játszótér vagy a 2A terminál játékszigete, a Living Toys.

Hasznos információk

Ecuador hivatalos pénzneme az amerikai dollár (USD). Magyar állampolgárok turista célból vízummentesen utazhatnak az országba, az ott-tartózkodás ideje maximum 90 nap lehet. Vámnyilatkozat kitöltése kötelező, a személyes holmi vámmentesen vihető be.

Mire számíthatunk Quito

Quitoban az időeltolódás -6 óra Budapesthez képest. A város éghajlata egész évben enyhe, a téli hónapokban esőzésekkel számolni kell. A repülőtér 18 km-re keletre fekszik a városközponttól. A félóránként induló shuttle buszokkal vagy a negyedóránként közlekedő „transporte colectivo” jelzésű zöld színű, modern autóbuszokkal könnyedén a városba jutunk. Itt egy órás menetidővel számoljunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.