Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Tromsø útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Tromsø

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

53 182 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2476 kilométer

5ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Norwegian

Tromsø

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015. októberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Tromsoba

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD) közvetlen járatok nem indulnak Tromso Nemzetközi Repülőtérre (TOS). Közvetett járatokkal a hét minden napján utazhatunk. A leggyorsabb menetidővel közvetett járatokat - Oslo Gardermoen Nemzetközi Repülőtéren (OSL) való átszállással - a Norwegian Air Shuttle légitársaság biztosít. Két átszállással, közvetett járatokat Tromsoba a Lufthansa, a SAS és a KLM légitársaságok indítanak.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál van. A Norwegian Air Shuttle járatai a 2B terminálból, a Lufthansa, SAS és KLM gépei a 2A terminálból indulnak. A terminálok felső, indulási szintjein találjuk a légitársaságok check-in pultjait. A pultoknál a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Ha már előzőleg online kezeltettük jegyeinket, és poggyászt sem szeretnénk feladni, az utasfelvételi pultokat kihagyva, egyenesen a biztonsági ellenőrzéshez mehetünk. Ha van poggyászunk, akkor a légitársaság Baggage drop off pultjánál adhatjuk le. Az ellenőrzések után a tranzit területére érkezünk. Itt több ponton is helyet kapott a Heinemann Duty Free, ahol delikátesz termékek, szeszes italok, édességek, parfümök, kozmetikai cikkek és dohányáru széles kínálatából válogathatunk. Kisebb ajándékokat, emléktárgyakat, hazai élelmiszereket és borokat a Memories of Hungaryban, a Hungarikum Wine & Fine Foodban és a Budapest & Musicban keresgélhetünk. Hagyományos magyar ételeket a Gundelben, mediterrán görög specialitásokat a Kouzinaban, könnyű olasz menüket a Negroniban ehetünk. Gyors harapnivalókat az Upper Crust, Ne'o, Seasons, KFC és Burger King gyorséttermekben fogyaszthatunk. Exkluzív körülmények között, prémium szolgáltatások mellett tölthetjük el a várakozási időt a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és a MasterCard várókban.

A terminálon több ATM automata, pénzváltó, poggyászfóliázó, játszótér, kápolna, haj- és masszázsszalon, két órán keresztül elérhető ingyenes wifi szolgáltatás és kilátóterasz áll az utasok rendelkezésére. Az éttermek és az üzletek nyitva tartása a járatok indulásához igazodik. A kilátóterasz április 1. és október 31. között a nap 24 órájában látogatható.

Hasznos információk

A járat indulása előtt minimum két órával tanácsos a repülőtérre érkezni. A belvárosból a Kőbánya-Kispest metró végállomástól induló 200E busszal, a háztól házig közlekedő repülőtéri minibuszokkal vagy taxival juthatunk ki a repülőtérre. Az autóval érkezők hosszú és rövid távú parkolózónák közül választhatnak. Norvégiába érvényes személyi igazolvány vagy útlevéllel utazhatunk. Indulás előtt ajánlatos baleset- és utasbiztosítást kötni, valamint az Európai Egészségbiztosítási Kártyát kiváltani.

Mire számíthatunk Tromsoba

Tromso az északi sarkkörtől északra 400 km távolságra fekszik. Északi elhelyezkedése ellenére nem kell rendkívüli hidegre számítani, mivel hideg klímáját a tengeri áramlatok kellemesen tompítják. Télen folyamatosan fagypont alatti, nyáron 15 fok körüli hőmérsékletek a jellemzők. A repülőtér a Tromsoya sziget nyugati partján fekszik a belvárostól 5 km-re. A központba a Flybussen járataival, a városi buszokkal vagy taxival juthatunk be. Az utazási idő busszal kb. 15 perc és kb. 10 perc taxival.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.