Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Baku Heydar Aliyev International útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Baku Heydar Aliyev International

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

32 109 Ft

Közvetlen légitársaság

1

Járatok a héten

1

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2568 kilométer

3ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Red Wings

Baku Heydar Aliyev International

1 repülőtér

Budapest – Baku Heydar Aliyev járatok

A feltüntetett információk 2016 májusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Bakuba

Budapestről a hét két napján, szerdán és vasárnap a Wizz Air légitársaság biztosít közvetlen járatokat Azerbajdzsán fővárosába, Bakuba. A Turkish Airlines, Lufthansa, KLM, Air France, Air Baltic és az Aeroflot Russian Airlines légitársaságok biztosítanak közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Baku Heydar Aliyev Nemzetközi Repülőtér (GYD) között.

Terminál információk

A Bakuba közvetlen járatokat indító Wizz Air járatai a budapesti repülőtér 2B termináljáról indulnak. Az utasfelvételi pultokat és az önkiszolgáló check-in automatákat a terminálok felső szintjein találjuk. A check-in automatákat jelenleg az Air France, Finnair, Lufthansa, Egyptair, KLM, Brussels Airlines, Austrian Airlines, HOP, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot Russian Airlines, SAS és az El Al Israel Airlines légitársaságok utasai vehetik igénybe. Minden utasnak azon a terminálon kell kezeltetni a jegyét és feladni a poggyászát, ami a repülőjegyén, online jegykezelés esetén pedig a beszállókártyáján szerepel. A check-in pultok kiosztása terminálonként a repülőtér hivatalos honlapján is megtalálható, valamint a terminál bejáratánál is fel van tüntetve. A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzit területére érkezünk. A Heinemann Duty Freeben vámmentes termékek, parfümök, kozmetikai cikkek, italok, dohányáru, kiegészítők és édességek széles kínálatából válogathatunk. Ha valami tradicionális magyar terméket, minőségi hazai bort vagy delikátesz élelmiszert keresgélünk, látogassunk el a Memories of Hungary, Szamos, Herend, Hungarikum Wine & Fine Food vagy a Budapest & Music üzletekbe. A többféle üzlet mellett számos étterem és bisztró is helyet kapott a terminálon. Házias görög ételeket a Kouzinában, könnyed olasz tésztákat és pizzákat a Negroniban, frissen készült salátákat és szendvicseket pedig a Seasonsban és a Ne'oban fogyaszthatunk.

A tranzit területén, mint ahogy a terminál minden szintjén és a kilátóteraszon is, két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. A kilátóterasz a nap 24 órájában látogatható. A teraszon naponta 10:00-tól 16:00-ig a Porte Café & Bar várja a látogatókat. Igényesebb utasok választhatják a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business vagy MasterCard várókat, ahol nyugodt és kellemes környezetben, exkluzív szolgáltatásokat élvezve tölthetik el a várakozási időt.

Hasznos információk

A légitársaságok check-in pultjai általában a járatok indulása előtt két órával nyitnak ki. Javasolt legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni és elkezdeni a jegykezelést. Érdemes folyamatosan figyelemmel követni a járatinformációs kijelzőket, mivel nagyobb forgalom esetén a beszállókapu száma változhat. A kapuk előtt számoljunk még egy gyors úti okmány és beszálló kártya ellenőrzéssel. Magyar állampolgárok Azerbajdzsánba érvényes útlevéllel és vízummal utazhatnak.

Mire számíthatunk Bakuban

A Kaszpi-tenger partján fekvő Bakuban a nyarak kellemesen melegek, a telek pedig enyhék. Nyáron 30 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig 5 fok feletti értékek a jellemzőek. Budapest és Baku között +3 órás időeltolódás van. Baku repülőtere a várostól 20 km-re fekszik. A központba a H1-es expressz busszal vagy taxival utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.