Járatok innen: Szöul ide: New York

Akciós repülőjegy-ajánlatok Szöul területéről New York repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Szöul területéről New York területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Szöul területéről New York területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése252 638 Ft, New York
A legolcsóbb hónap a repülésreszeptember
Átlagos menetidő14 óra 1 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérSzöul Incheon Nemzetközi Repülőtér
A legnépszerűbb légitársaságokDelta

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Szöul és New York között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 252 638 Ft. Ez New York átlagos jegyárához (463 267 Ft) képest jó lehetőség.
Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre Szöul és a(z) Rochester repülőtér között. Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Szöul és a(z) New York Newark Liberty Intl repülőtér között. Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre Szöul és a(z) Albany repülőtér között. Szöul és a(z) Buffalo Niagara Intl repülőtér között pedig általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Szöul és New York között 2024. szeptember 4., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér repülőtér közvetlen járatokat kínál New York területére.
Ha Szöul a kiindulópontod, New York területén New York a legolcsóbb úti cél. New York legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) New York Newark Liberty Intl.
Az átlagos menetidő Szöul és New York között 14 óra és 1 perc.
Legnépszerűbb járatok