Térkép

Tel Aviv repülőjegy

Tel Aviv – Izrael kulturális központja

Egy hedonisztikus, napsütötte nyaraláshoz keressen repülőjegyet Tel Avivba és fedezze fel, hogy a helyiek miért tartják a „világ legjobb városának”!

Ha el akarja kerülni Jeruzsálem turista tömegét akkor Tel Aviv tökéletes alternatívát kínál erre! Tel Avivban minden nap olyan mintha hétvége lenne: röplabda, szörfözés, úszás és kávézás a napi terv! A vásárlási lehetőségekben is bővelkedik ez a soha nem alvó város.

Tel Aviv lenyűgöző modern művészeti kollekciójával és kortárs művészeivel igazán modern érzetet kelt. Nézzen meg egy előadást a Habimah színházban vagy látogassa meg az öreg temetőt.

Tel Aviv éjszakai élete legendás. Ha a diszkós szórakozás nem kedvére való, akkor sem fog unatkozni! A város számtalan kávézója vagy az otthonos éttermei egyikében is kitűnően lehet szórakozni helyi, francia, olasz és a spanyol konyhaművészet remekeit élvezve, mindezt természetesen kitűnő minőségben.

Jeruzsálem csak 45 percre van ha mégis kedve szottyanna meglátogatni a fővárost!

Tel Aviv tökéletes keveréke a kultúrának és a szórakozásnak és mindezt csak mediterrán partvonali fekvése múlja felül!

Keresse meg a legjobb repülőjegy ajánlatot Tel Avivba.

Találja meg bárhová a legolcsóbb repülőjegyeket a Skyscanner használatával! Keressen és foglaljon le repülőjegyeket ingyen a világ légitársaságinak százai és úticéljainak ezrei közül.

A Skyscanner egyszerű, gyors, és ingyen használható! Hasonlítsa össze a Tel Avivba érkező legolcsóbb repülőjegyárakat, és foglalja le közvetlenül repülőjegyeit az ügynökségeknél és légitársaságoknál.

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Keressen a lenti járatajánlataink között, vagy használja a keresési mezőt az utazási dátumának megadásához, és hagyja, hogy keressük meg Önnek a Tel Avivba elérhető legolcsóbb repülőjegyet!

Foglaljon le repülőjegyet Tel Avivba bizalommal; a Skyscanner használata ingyenes és jutalékmentes!

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Ben Gurion Intl közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.