Térkép

Prága repülőjegy

Prága – Az arany város

A Cseh főváros népszerűsége évről évre nő, hiszen a repülőjegyek Prágába egyre olcsóbban kaphatóak.

A Vltava folyó mentén Prága mind a modern mind a tradicionális Cseh kultúra otthona. A gazdagon díszített és elegáns koncert termeitől kezdve a galériái nyüzsgésén keresztül a világszínvonalú filmjei és színházaiig Prága egy igazi kulturális aranybánya. Prága gyengén megvilágított, cigarettafüstös pince bárjai mindig telítettek nyüzsgéssel és élő zenével. Kávézói és éttermei világszerte híres söröket szolgálnak fel, beleérte a Cseh remekeket és természetesen nemzetközi ételeket felszolgáló konyháik sem maradnak el az elvárásoktól.

Prága híres történelmi szépségéről (sokak Budapesthez hasonlítják), ami evidens a város építészetét szemlélve, kiváltképpen a prágai vár, a világ egyik legnagyobbjának vélt vára. Miért nem tesz egy hátborzongató látogatást az ijesztő Csontok Templomába, ami felejthetetlen élmény és egy kis furcsaságot kölcsönöz látogatásának és képeinek.

Prága jellegzetes Károly hídja tele van utcai művészekkel, harmonikásokkal és egyéb előadókkal, míg a Stare Mesto (Óváros)-ban megtekinthetjük az Orloj-t ami óránként animált figurákkal szórakoztatja a Wenceslas térre látogatókat.

Foglaljon repülőjegyet Prágába a sok fesztivál valamelyikének idejére, vagy menjen főszezonon kívül, hogy elkerülje a tömeget. Poroszkáljon végig a macskaköves utcákon, látogassa meg a Kafka könyvesboltot és szívja magába az évszázados történelmet ami Prágát övezi.

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Prágába nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Prága közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.