Járatok innen: Oslo ide: New York

Akciós repülőjegy-ajánlatok Oslo területéről New York repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Oslo területéről New York területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Oslo területéről New York területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése106 500 Ft, New York
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő8 óra 15 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérOslo Gardermoen
A legnépszerűbb légitársaságokScandinavian Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Oslo és New York között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 106 500 Ft. Ez New York átlagos jegyárához (170 696 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) Rochester repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) New York John F Kennedy repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) Buffalo Niagara Intl repülőtér között. Oslo és a(z) Syracuse repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Oslo és New York között 2024. június 8., szombat napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Oslo Gardermoen repülőtér közvetlen járatokat kínál New York területére.
Ha Oslo a kiindulópontod, New York területén New York a legolcsóbb úti cél. New York legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) New York John F Kennedy.
Az átlagos menetidő Oslo és New York között 8 óra és 15 perc.
Legnépszerűbb járatok