Járatok innen: Mexikóváros ide: Chiapas

Akciós repülőjegy-ajánlatok Mexikóváros területéről Chiapas repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Mexikóváros területéről Chiapas területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Mexikóváros területéről Chiapas területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése25 467 Ft, Tuxtla Gutiérrez
A legolcsóbb hónap a repülésreszeptember
Átlagos menetidő1 óra 44 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérMexikóváros Santa Lucia
A legnépszerűbb légitársaságokLATAM Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Mexikóváros és Chiapas között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 25 508 Ft. Ez Chiapas átlagos jegyárához (54 916 Ft) képest jó lehetőség.
Jelenleg szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Mexikóváros és a(z) Tuxtla Gutierrez repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Mexikóváros és a(z) Tapachula repülőtér között.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Mexikóváros és Chiapas között 2024. szeptember 23., hétfő napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Mexikóváros Santa Lucia repülőtér és a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtér is kínál közvetlen járatot Chiapas területére.
Ha Mexikóváros a kiindulópontod, Chiapas területén Tuxtla Gutiérrez a legolcsóbb úti cél. Tuxtla Gutiérrez legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Tuxtla Gutiérrez.
Az átlagos menetidő Mexikóváros és Chiapas között 1 óra és 44 perc.
Legnépszerűbb járatok