Járatok innen: Kuala Lumpur ide: Sabah

Akciós repülőjegy-ajánlatok Kuala Lumpur területéről Sabah repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Kuala Lumpur területéről Sabah területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Kuala Lumpur területéről Sabah területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése22 451 Ft, Kota Kinabalu
A legolcsóbb hónap a repülésrejanuár
Átlagos menetidő2 óra 51 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérKuala Lumpur Klia
A legnépszerűbb légitársaságokAirAsia

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Kuala Lumpur és Sabah között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 22 451 Ft. Ez Sabah átlagos jegyárához (34 539 Ft) képest jó lehetőség.
Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Kuala Lumpur és a(z) Lahad Datu repülőtér között. Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Kuala Lumpur és a(z) Tawau repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Kuala Lumpur és a(z) Sandakan repülőtér között. Kuala Lumpur és a(z) Kota Kinabalu repülőtér között pedig általában január a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Kuala Lumpur és Sabah között 2025. január 13., hétfő napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Kuala Lumpur Klia repülőtér közvetlen járatokat kínál Sabah területére.
Ha Kuala Lumpur a kiindulópontod, Sabah területén Kota Kinabalu a legolcsóbb úti cél. Kota Kinabalu legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Kota Kinabalu.
Az átlagos menetidő Kuala Lumpur és Sabah között 2 óra és 50 perc.
Legnépszerűbb járatok