Járatok innen: Fort Lauderdale ide: New York

Akciós repülőjegy-ajánlatok Fort Lauderdale területéről New York repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Fort Lauderdale területéről New York területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Fort Lauderdale területéről New York területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése14 253 Ft, New York
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő3 óra 2 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérFort Lauderdale Internacional
A legnépszerűbb légitársaságokAzul Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Fort Lauderdale és New York között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 14 319 Ft. Ez New York átlagos jegyárához (84 504 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Fort Lauderdale és a(z) Buffalo Niagara Intl repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Fort Lauderdale és a(z) Albany repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Fort Lauderdale és a(z) Elmira repülőtér között. Fort Lauderdale és a(z) Syracuse repülőtér között pedig általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Fort Lauderdale és New York között 2024. június 4., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Fort Lauderdale Internacional repülőtér közvetlen járatokat kínál New York területére.
Ha Fort Lauderdale a kiindulópontod, New York területén New York a legolcsóbb úti cél. New York legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) New York Newark Liberty Intl.
Az átlagos menetidő Fort Lauderdale és New York között 3 óra és 1 perc.
Legnépszerűbb járatok