Járatok innen: Velence ide: New York

Akciós repülőjegy-ajánlatok Velence területéről New York repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Velence területéről New York területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Velence területéről New York területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése143 190 Ft, New York
A legolcsóbb hónap a repülésrefebruár
Átlagos menetidő9 óra 43 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérVelence Marco Polo
A legnépszerűbb légitársaságokSWISS

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Velence és New York között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 143 190 Ft. Ez New York átlagos jegyárához (200 776 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Velence és a(z) Syracuse repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Velence és a(z) Ithaca repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Velence és a(z) Elmira repülőtér között. Velence és a(z) New York Newark Liberty Intl repülőtér között pedig általában február a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Velence és New York között 2025. február 6., csütörtök napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Velence Marco Polo repülőtér közvetlen járatokat kínál New York területére.
Ha Velence a kiindulópontod, New York területén New York a legolcsóbb úti cél. New York legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) New York Newark Liberty Intl.
Az átlagos menetidő Velence és New York között 9 óra és 43 perc.
Legnépszerűbb járatok