Járatok innen: San Diego ide: Kalifornia

Akciós repülőjegy-ajánlatok San Diego területéről Kalifornia repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel San Diego területéről Kalifornia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés San Diego területéről Kalifornia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése14 407 Ft, San José
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő1 óra 19 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérSan Diego nemzetközi
A legnépszerűbb légitársaságokSouthwest Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot San Diego és Kalifornia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 14 407 Ft. Ez Kalifornia átlagos jegyárához (71 212 Ft) képest jó lehetőség.
Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre San Diego és a(z) Santa Ana John Wayne repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre San Diego és a(z) Ontario La repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre San Diego és a(z) Mammoth Lakes repülőtér között. San Diego és a(z) Santa Barbara Municipal repülőtér között pedig általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg San Diego és Kalifornia között 2024. június 11., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) San Diego nemzetközi repülőtér és a(z) McClellan – Palomar repülőtér is kínál közvetlen járatot Kalifornia területére.
Ha San Diego a kiindulópontod, Kalifornia területén San José a legolcsóbb úti cél. San José legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) San José nemzetközi.
Az átlagos menetidő San Diego és Kalifornia között 1 óra és 18 perc.
Legnépszerűbb járatok