Térkép

Velence repülőjegy

Velence – romantika Olasz módra!

Olaszország romantikája és pompája megér egy repülőjegyet Velencébe! A város maga egy kulturális mennyország; több szépművészeti remekmű található itt négyzetkilométerenként mint a világon bárhol máshol.

Keveset változott a város az elmúlt 600 évben ami érthető is végignézve omladozó de fenséges építészetén. A legjobb módja Velence felfedezésének a Vaporetto (vízibusz). Vagy huppanjon be egy Gondolába és csónakázzon végig a velencei kanyargós csatornákon zenei kísérettel.

Sétálva könnyű eljutni a Piazza San Marco-ra ahol muszáj kipróbálni egy olasz kávét. Keringjen a szűk utcákon és tereken! Látogassa meg a sok-sok galériát és múzeumot. Sétáljon át a Sóhajok hídján! Akárhogy is döntsön, Velence egy kulturális és történelmi nyaralás!

Az éjszaka közeledtével csodálja meg ahogy a csatorna menti éttermekből kiszűrődő fények táncolnak a víz tükrén! Ízleje meg a páratlan olasz pizzát és szívja magába Velence évszázados romantikáját.

Keresse meg a legjobb repülőjegy ajánlatot Velencébe.

Találja meg bárhová a legolcsóbb repülőjegyeket a Skyscanner használatával! Keressen és foglaljon le repülőjegyeket ingyen a világ légitársaságinak százai és úticéljainak ezrei közül.

A Skyscanner egyszerű, gyors, és ingyen használható! Hasonlítsa össze a Velencébe érkező legolcsóbb repülőjegyárakat, és foglalja le közvetlenül repülőjegyeit az ügynökségeknél és légitársaságoknál.

Ha utazásának dátuma rugalmas, akkor megmutathatjuk a hónap legolcsóbb utazási dátumait. Ha pedig kalandozni van kedve, akkor kereshet a Skyscanner használatával választott indulási repülőtérről bárhová.

Keressen a lenti járatajánlataink között, vagy használja a keresési mezőt az utazási dátumának megadásához, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a Velencébe elérhető legolcsóbb repülőjegyet!

Foglaljon le repülőjegyet Velencébe bizalommal; a Skyscanner használata ingyenes és jutalékmentes!

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Velence közelében

Gyakran ismételt kérdések

Velence 2 repülőtérrel rendelkezik: Velence Marco Polo és Velence Treviso.
A feltüntetett Transavia France, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Azul Airlines, Laudamotion, germanwings és Garuda Indonesia mind rendelkezik közvetlen járattal Velence úti célhoz.
Velence repülővel való elérése tekintetében március a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.