Járatok innen: Frankfurt am Main ide: Kréta

Akciós repülőjegy-ajánlatok Frankfurt am Main területéről Kréta repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Frankfurt am Main területéről Kréta területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Frankfurt am Main területéről Kréta területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése31 883 Ft, Chania
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő3 óra 3 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérFrankfurt-Hahn
A legnépszerűbb légitársaságokLufthansa

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Frankfurt am Main és Kréta között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 31 883 Ft. Ez Kréta átlagos jegyárához (95 856 Ft) képest jó lehetőség.
Jelenleg június a legolcsóbb hónap a repülésre Frankfurt am Main és a(z) Kréta Souda repülőtér között. Frankfurt am Main és a(z) Sitia repülőtér között általában június a legolcsóbb hónap a repülésre. Frankfurt am Main és a(z) Kréta N. Kazantsakis repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Frankfurt am Main és Kréta között 2024. június 19., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Frankfurt-Hahn repülőtér és a(z) Frankfurt Intl repülőtér is kínál közvetlen járatot Kréta területére.
Ha Frankfurt am Main a kiindulópontod, Kréta területén Chania a legolcsóbb úti cél. Chania legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Kréta Souda.
Az átlagos menetidő Frankfurt am Main és Kréta között 3 óra és 2 perc.
Legnépszerűbb járatok