Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Dallas útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Dallas úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London ide: Dallas

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

111 608 Ft

Közvetlen légitársaságok

4

Járatok a héten

29

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 7654 kilométer

10ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

American Airlines

Dallas Fort Worth International, Dallas Love Field és Dallas Addison

3 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Dallas 3 repülőtérrel rendelkezik: Dallas Fort Worth International, Dallas Love Field és Dallas Addison.
A Skyscanneren London indulású, Dallas úti célú járatra talált legjobb ár 111 608 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
10ó 0p az átlagos repülési idő London indulással, Dallas úti célig.
4 légitársaság van, melynek London indulással közvetlen járata van Dallas úti célhoz.
Heti 29, London indulású járat van Dallas úti célhoz január hónapban.

Repülőjáratok Londonból Dallasba

A cikkben szereplő információk 2016 márciusában aktuálisak biztosan

 

Több légitársaság is indít közvetlen járatokat Londonból Dallasba. Például az Iberia, a British Airways, a Finnair, az American Airlines, az Aer Lingus és a Gulf Air gépeivel is átszállás nélkül utazhatunk a két város között. Ezek a járatok London Heathrow repülőteréről indulnak, és a Dallas/Fort Worth nemzetközi repülőtéren landolnak, amit a világ legforgalmasabb repterei között tartanak számon. Többféle 1 és 2 átszállásos utazási kombináció is foglalható, ezek többsége szintén a Heathrow-ról indul, de van néhány kivétel is. Például egyes Air Berlin járatok a London City reptérről indulnak (az átszállás Berlinben lesz ez esetben), az Iberia, a British Airways és az American Airlines gépeivel pedig utazhatunk a Gatwick repülőtérről is (az átszállás lehet például Madridban vagy Orlandóban). Néhány olyan utazási kombináció is foglalható, ahol a járatok átszállás után Dallas Love Field repterén landolnak, ami 10 km távolságra terül el Dallas belvárosától, északnyugati irányban. Például a Virgin Atlanta, a KLM és az Air France járataival is landolhatunk ezen a reptéren.

 

Az Iberia és a British Airways járatai a Heathrow 5-ös termináljáról szállnak fel, míg az American Airlines gépei a 3-asról, az Aer Lingus járatai pedig a 2-esről. Bármelyik terminálról indul is a gépünk, kellemesen tölthetjük el a várakozás perceit. Az 5-ös terminálon van a legtöbb lehetőségünk minderre, itt több mint száz üzletet és éttermet találunk. Divatos ruhák és kiegészítők, kozmetikumok, parfümök, játékok, könyvek és magazinok is kaphatók a boltokban, az éttermekben is roppant bőséges a választék – a gyorsételektől és a szendvicsektől kezdve az olasz konyha remekein át a tengeri herkentyűkig kb minden szerepel az étlapokon. A 3-as terminál üzleteiben vehetünk például igényes ékszereket, órákat, utazási felszereléseket, lakásfelszerelést, ruhákat, különleges kaviárokat és írószereket is. Éttermekben sincs hiány a terminálon, ízlésünknek megfelelően ehetünk például halételeket, szendvicseket, gyorsételeket, és az olasz és a brit konyha finomságaiból is csemegézhetünk.

A London City egy kisebb reptér, ugyanakkor némi shoppingolásra és étkezésre itt is van lehetőség. Többek között ékszereket, utazási kellékeket, könyveket, szeszes italokat, ruhákat, édességeket, kiegészítőket, kozmetikumokat, könyveket és magazinokat is kapunk a terminálon.

 

A British Airways és az American Airlines járatai is jellemzően a Dallas/Fort Worth reptér D termináljára érkeznek. A reptéren belüli közlekedés magas színvonalú, a világ legnagyobb automatizált reptéri gyorsvasúthálózata itt található, az ún. Skylink-ek 2 percenként indulnak, hogy összekössék egymással az egyes terminálokat – emellett buszokkal is utazhatunk a terminálok között. A reptérről busszal, vonattal, taxival és bérelt autóval is továbbutazhatunk. A DFW reptéri vasútállomást az A és B terminálok között találjuk.

 

Minden magyar állampolgárnak akkor van szüksége vízumra az Egyesült Államokba történő belépéshez, ha nem jogosult az ún. Vízummentességi Program keretében a vízummentes belépésre. Maximum 90 napot lehet az USA-ban vízum előzetes beszerzése nélkül turista és üzleti célból tartózkodni, ehhez regisztrálni kell az ESTA rendszerében elektronikus beutazási engedélyért.

 

Infómorzsák Dallasról

Míg London az UTC +0 időzónához tartozik, addig Dallas UTC -6, így landoláskor ne felejtsük el 6 órával korábbra állítani az órákat! A nyári időszámítás idején Londonban az UTC +1 van érvényben, Dallasban pedig az UTC -5, így a különbség ilyenkor is ugyanennyi. Londonhoz képest a szubtrópusi klímájú Dallas meglehetősen forró, a forró, párás nyarakon nem ritka a 40 Celsius fok sem, telente pedig nagy ritkán mérnek csak mínuszokat.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.