Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Frankfurt Hahn - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Frankfurt Hahn ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

40 537 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Budapest

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 februárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Frankfurt Hahnról Budapestre

Frankfurt második legforgalmasabb repülőteréről a Frankfurt Hahn Repülőtérről (HHN) a Wizz Air légitársaság heti három alkalommal, szerdán, pénteken és vasárnap biztosít közvetlen járatokat Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD).

Terminál információk

Bár a Frankfurt-Hahn Repülőtér 125 km-re található Frankfurttól, mégis a város másodig legforgalmasabb reptereként tartják számon. A repülőtéren egy terminál szolgálja ki az összes induló és érkező járatot. A terminál földszintjén találjuk a légitársaságok check-in pultjait, ahol a jegykezelés, az úti okmányok ellenőrzése és a poggyászok feladása történik. Ha már online vagy mobil applikáción keresztül elintéztük a jegykezelést és poggyászt sem szeretnénk feladni, a kinyomtatott beszállókártyával a pultokat kihagyva, egyenesen az utasbiztonsági ellenőrzéshez mehetünk. A biztonsági ellenőrzésen töltött időt lerövidíthetjük, ha Fast Tracket, azaz a gyorsító sávot használjuk. A sávra szóló jegyeket az indulási csarnokban kihelyezett automatákból vásárolhatjuk meg. A sávot az idős, kisgyerekes, várandós és a mozgáskorlátozott utasok ingyenesen vehetik igénybe. Az ellenőrzések után a tranzit területére jutunk, ahol a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. Itt már többféle üzlet, étterem és bár kínálataiból válogathatunk. Delikátesz élelmiszereket, italokat, borokat, dohányárut, parfümöket és kozmetikai cikkeket a Duty Free & Travel Valueban, ajándékokat és dísztárgyakat a Kunst- und Geschenkegalerieben, magazinokat, újságokat, könyveket és snackeket a Relayben vásárolhatunk. Ha megéheztünk, hagyományos német sült kolbászt az Extrawurstban, szendvicseket, salátákat és hamburgereket pedig a Subwayban vagy a McDonald´sban fogyaszthatunk. Kedvenc italunk vagy egy csésze kávé elfogyasztására a legjobb hely a Gusto bene - Coffee & More kávézó. A kávézónak egy szabadtéri terasza is van, ahol a dohányzás is engedélyezett. Arepülőtérre nyíló kilátásban nemcsak ennek a kávézónak a teraszáról lehet részünk, hanem egy  panorámás kilátó teraszról is, ami minden nap reggel 8:30-tól este 22:00-ig tart nyitva.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. A Frankfurt Hahn Repülőtérre közvetlenül vonattal nem lehet eljutni. A legközelebbi vonatmegálló a repülőtértől a 24 km-re lévő Bullay városban van, ahonnan buszok közlekednek a repülőtérre. Ha busszal szeretnénk utazni, több lehetőség közül is választhatunk. A legolcsóbb és a leggyorsabb megoldás, ha a frankfurti főpályaudvarról induló Bohr vagy a Flix Bus járatait választjuk. A repülőtérre kb. 1 óra 45 perces menetidővel számolhatunk. Autóval a B50-es és az A60-as utakon közelíthető meg. A repülőtéren egy parkolóház, két fedetlen parkoló és egy P+R parkoló áll rendelkezésre.

Mire számíthatunk Budapesten

A budapesti repülőtér a belvárostól 22 km-re fekszik. Az érkezési csarnokban ATM automata, pénzváltó, autókölcsönző cégek, Budapest információs pult, valamint újságos, bisztró és kávézó áll az utasok rendelkezésére. Közvetlenül a terminál előtt találjuk a taxi állomást és a buszmegállót, ahonnan a 200E városi buszok indulnak. A buszok a Kőbánya- Kispest metrómegállóig közlekednek, ahonnan metróval lehet tovább utazni a város központjába.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.