Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Fort De France útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Fort De France

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

151 021 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 8098 kilométer

15ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Air France

Fort De France

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Fort De France csak egy repülőtérrel rendelkezik: Fort De France.
A Skyscanneren Budapest indulású, Fort De France úti célú járatra talált legjobb ár 151 021 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
15ó 0p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Fort De France úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Fort De France úti célhoz.
Nincsenek Budapest indulással Fort De France úti célba tartó járatok július hónapban.

A feltüntetett információk 2016 áprilisban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Fort De France-ba

Budapestről Martinique sziget fővárosába, Fort De France-ba csak közvetett járatokkal juthatunk el. Az Air France, KLM, Norwegian Air Shuttle és az Air Canada légitársaságok biztosítanak közvetett, egy vagy két átszállásos járatokat Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Martinique Aimé Césaire Nemzetközi Repülőtér (FDF) között.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál szolgálja ki az összes induló és érkező járatot.A Fort De France-ba induló járatok légitársaságoktól függően a 2A vagy a 2B terminálból indulnak. A pontos terminálinformációt a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, a repülőtér hivatalos honlapján, vagy a terminálok információs kijelzőin találjuk. A jegykezelés, a poggyászok feladása és a biztonsági ellenőrzés a felső, azaz az indulási szinten történik. Az ellenőrzések után a tranzit területén többféle üzlet és étterem kínálatából, valamint kényelmes várótermek közül válogathatunk. Kellemes környezetben, személyre szabott VIP szolgáltatások mellett várakozhatunk a Celebi Platinum, SkyCourt, Menzies Aviation Business és MasterCard prémium várókban. Ha vásárlással szeretnénk eltölteni időnket, világhírű parfümházak illatait, kozmetikumokat, kiváló italokat, borokat és dohányárut a Heinemann Duty Freeben, világszerte népszerű prémium- és luxuskategóriás kiegészítőket a Heinemann Accessoriesben, ajándékokat és emléktárgyakat a Gift Point, Budapest & Music és Memories of Hungary üzletekben vásárolhatunk.Kiváló magyar borokat és minőségi élelmiszereket a Hungaricum Wine & Fine Food üzletében keresgélhetünk. A terminálon az üzletek mellett számos gyorsétterem és nemzetközi konyha is helyet kapott, mint a görög, francia, olasz és ázsiai. A The Terrace bár részben nyitott teraszáról egy ital elfogyasztása mellett, a repülőtérre nyíló, panorámás kilátásban gyönyörködhetünk. Ha esetleg ezzel a látvánnyal nem értük be, látogassunk el a galériaszinten található kilátóteraszra. A kilátóterasz minimális díj ellenében nonstop látogatható. A teraszon a Porte Café & Bar reggel 10:00-től délután 16:00-ig tart nyitva.

Hasznos információk

A légitársaságok check-in pultjai általában a járatok indulása előtt két órával nyitnak ki. Ezért javasolt legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni. Érdemes folyamatosan figyelemmel követni a járatinformációs kijelzőket, mivel nagyobb forgalom esetén a kapuk száma változhat. A kapuk előtt számoljunk még egy gyors úti okmány és beszálló kártya ellenőrzéssel. A budapesti repülőtér a belvárostól 22 km-re fekszik, ahova a legegyszerűbben taxival vagy a háztól házig közlekedő miniBUD minibuszaival juthatunk el. A Karib-tengeren fekvő Fort De France-ba, ami Franciaország egyik tengerentúli megyéje, vízum nélkül, érvényes útlevéllel utazhatunk.

Mire számíthatunk Fort De France-ba

A Martinique sziget nyugati partján fekvő Fort De France-ba, egész évben kellemes meleg időjárás van. Télen 25 fok körüli értékek, nyáron pedig 30 fok feletti hőmérsékletek a jellemzőek. A legtöbb csapadékkal augusztus és november között lehet számolni. Budapest és Fort De France között -6 órás időeltolódás van. A repülőtér Fort De France külvárosában, Le Lamentinben található. A belvárosba leggyorsabban és legegyszerűbben taxival utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.