Járatok innen: Oslo ide: Lappföld

Akciós repülőjegy-ajánlatok Oslo területéről Lappföld repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Oslo területéről Lappföld területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Oslo területéről Lappföld területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése75 617 Ft, Kemi
A legolcsóbb hónap a repülésreaugusztus
A legolcsóbb indulási repülőtérOslo Gardermoen

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Oslo és Lappföld között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 75 617 Ft. Ez Lappföld átlagos jegyárához (104 517 Ft) képest jó lehetőség.
Általában november a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) Kittilä repülőtér között. Általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) Kemi / Tornio repülőtér között. Általában január a legolcsóbb hónap a repülésre Oslo és a(z) Rovaniemi repülőtér között. Oslo és a(z) Ivalo repülőtér között pedig általában február a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Oslo és Lappföld között 2024. augusztus 15., csütörtök napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Jelenleg nincsenek közvetlen repülőjáratok Oslo és Lappföld között, de átszállással tudsz repülni.
Ha Oslo a kiindulópontod, Lappföld területén Kemi a legolcsóbb úti cél. Kemi legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Kemi / Tornio.
Legnépszerűbb járatok