Térkép

Dublin repülőjegy

Dublin – A szerencse városa

Egy repülőjegy Dublinba eljuttatja Önt az Ír köztársaság szívébe. Évről évre nő Dublin népszerűsége, ami bizonyára barátságos légköre, a kultúra és a szórakozás harmonikus keveredése miatt van. Remek múzeumaival, galériáival és kiállításaival mint a Kells könyve (Book of Kells) Dublin oly sok mindennel szolgál az ide látogatónak. Kóstoljon meg egy pohárnyi Guinness-t gyárlátogatása alatt ahol megnézheti hogyan készül eme érdekes barna sör féle ital.

Grafton Street Dublin leghíresebb vásárló utcája a híres ”Brown Thomas”-szal, (ami az amerikai Macy’s-hez hasonlóan egy luxusüzletház ruhákat, parfümöket és egyéb csecsebecséket árusít) és számtalan egyéb butikkal és szakbolttal, csak győzzön az ember nézelődni és vásárolni!

Egy dublini éjszaka felejthetetlen élmény! A város talán a helyiek vendégszeretetéről a leghíresebb, és nem ok nélkül. Látogassa meg a ”Temple Bar”-t , a legismertebb söröző egész Dublinban és élvezze az Ír kocsmahangulatot (ami garantáltan ég és föld a Magyarországon megszokott kocsmákhoz hasonlítva) és kóstolja meg a Guinnes-t, a whiskey-t és élvezze a páratlan minőségű élő zenét majd minden kocsmában!

Egy dublini látogatás visszaadja majd az emberekbe vetett hitét és látogatása után még napokkal később is moly lesz majd az arcán!

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Dublinba nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító kereső motor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen? Mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Dublin közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.